Tuesday, August 23, 2011

Shopping Raya~ hehehe

Hee..sabtu ritu gue p teman akak gue p shoping kat Mid Valley..plan asal nak teman dia p shopping kat Times Square aje..katanya kat TS ada banyak kedai kasut..last2, terpaksa p shopping kat Mid Valley aje coz  petang tu nak p berbuka dengan anak2 sedara kat Puchong..akak gue yang sorang lagi lak keje kat area tuh..so, senang kan, leh gerak p umah anak sedara sekali aje..

Pusing punya pusing, Ya Allah, satu Mid Valley kitorang pusing p still xjumpa2 jugak kasut yang akak gue tuh berkenan..kaki nih, uhh jangan cakap la..bukan maen ag kebas..uhuk, xpenah2 gue penat cam nie taem p date ngan c eraziwan..T___T yang syoknye pulak, taem pusing2 tu, gue pulak yang berkenan kat satu beg nih..ya ampun, nampak lawa sangat3 sampaikan gue tengok beg laen, asyik terbayangkan beg nie aje tau..

tadaa~~
uhuk..lawa sangat sampai rasa cam nak menangis aje..*lebih2 la pulak budak nih hihihi akak gue cakap beg nih simple sampaikan dia suh gue p survey beg laen dulu..tapi tu la pasal..survey punya survey, beg ini jugak yang gue berkenan..last2, gue rembat jela..uhh, bahagia tol rasa taem tuh..hehehe (melampau! =P)

 nih lak beg untuk taruk nset2 gue..nampak cam lebih kurang aje dengan beg atas kan tapi beg nih kecik aje.. yang xbape nak syok lak, beg nih limited kaler..ade kaler ungu + pink aje..memula gue nak rembat yang pink kaler p akak gue cakap, kaler pink tuh terang sangat..t xseswai nak matching ngan kaler laen, lau ungu nih, seswai sebab dark purple kan..last2, gue ikutkan aje pendapat akak gue tu sebab ungu nih pon lawa jugak.. hehe =D

Nih lak item2 yang gue sempat rembat taem p date dengan c eraziwan..hehehe

p/s : budak tuh cakap tahun nih saya beraya sakan p saya rasa tahun nih saya biasa2 aje..boleh macam tu? hahaha =D

8 comments:

u.m.i.e said...

banyaknya shopping :)

Cik Siti Aziz said...

amboi,sakan nmpk..huhu

Mizz ErMa said...

umie : sekali sekala katakan..hehehe

cik siti : itu la pasal..=D

zOeY zAu YaH said...

amoih baju tu untuk raya ke? haha sakan..

Mizz ErMa said...

baju tuh baju dating raya la cik zoey..hahaha

zOeY zAu YaH said...

siap ada dating raya? haha

Cik Siti Aziz said...

slm sahur..cerpen updated lagi..jemputlah bce ^_^

Mizz ErMa said...

cik zoey : misti la..hihihi =P

cik siti : wokeh! hehe

C.L.I.C.K.2