Sunday, August 7, 2011

Jenjalan Cari Pasal..eh??

Eh?? (lagi sekali) kui3, rnie gue sama c eraziwan sama cik anis p jenjalan cari barang aje..bukannya p jenjalan cari pasal seperti tajuk diatas tahu! hehehe >___< Oleh sebab semalam gue da janji sama c eraziwan mau p jenjalan kat Jalan Tar, gue jugak udah janji sama cik anis mau teman dia p Masjid Jamek..

Hasilnya? kitorang bertiga p jenjalan sesama la..apa la hang nih..=.=' da lama gue xjumpa cik anis..borak punya borak, xsangka lak gue udah x terlayan c eraziwan gue nih..maafin gue ya dong..gue nggak sengaja kok..T___T maghrib karang kita berbuka sesama yer..hihihi

sesambil tunggu cik anis bersiap, sempat lak kitorang berposing sesaat dua kat depan kedai makan yang belum bukak nih..hehehe =D

sesambil tunggu kedatangan lrt, sempat lak kitorang berposing sesaat dua lagi kat stesen salak selatan nih..hehehe (perlu ke copy ayat diatas?) err..=.='


menda alah nih kitorang a.k.a gue sama c eraziwan p beli kat The Mines semalam..entah nape, sejak tengok cite Princess Prosecutor bwu2 nih, tingin pulak rasanye nak pakai pewarna kuku cam heroin cite tuh..>___< dan hasilnya ialah?

 tadaa~ hehehe
kaler pink yang agak natural tuh sangat cantik kan? remover c pewarna kuku nih lak memang terbaek dari ladang..sapu sikit aje, terus hilang..xyah nak risau pape da bila pakai pewarna kuku nih..^___^

Motif utama kitorang kua rnie sepatutnya nak beli barang2 yang gue da plan sejak malam semalam..tup2, laen yang di plan, laen pulak yang menjadi..gue yang beria nak p shopping, c eraziwan pulak yang shoping sakan..boleh macam tu? huk3, T___T

Tapi xkesah la kan, rnie ari dia..mana la tau esok2 ari gue pulak kan? hehehe tapi tu lah, jenjalan taem bulan2 puasa cam nih memang mencabar..dengan panasnya, dengan penatnya, rasa cam nak terkam aje mereka2 yang ke hulu ke hilir menjual air minuman yang sejuk2 tuh..hihihi =D

10 comments:

Mya said...

jenjalan time puasa mg sgt mcabar hee =)

Mizz ErMa said...

itu la pasal..hehe

zOeY zAu YaH said...

nk gi jln tar gak =.=" cantik kaler tu..suwit..

hyueri kumiko1314 said...

hahahaa...mintak ampun ya en.eraziwan, biasa la da lma ta jmpa mmg camtu...heheeee:)
maaf sbb korang terpaksa tgu lma n thanks sudi teman sy..

Mizz ErMa said...

cik zoey : moh la shopping raya kt sni..hehe haa, cantik kan kaler pwarna kuku tu..=D

cik anis : hehehe nggak papa kok..len kali leh jenjalan lagi..=D

zOeY zAu YaH said...

mmg tingin nk pi tapi mesti x dpt punya..x kira nanti nk pi gak haha

fitri asikin said...

suka mata kamu :))

Mizz ErMa said...

cik zoey : p jgn x p..=D

asikin : thanks..=)

Mya said...

kaler tu agak suhweet hee

Mizz ErMa said...

swit kan? hihi