Monday, July 16, 2012

2 tahun sudah..

Hm..pejam celik pejam celik, da 2 tahun rupanya usia percintaan kami nih..cepat tol masa berlalu kan, rasa macam baru semalam aje kitorang kenal lepas tu rapat lepas tu kapel lepas tu gaduh lepas tu tarik muka lepas tu diam seribu bahasa lepas tu baek balik lepas tu gaduh lagi lepas tu dk ulang2 benda yang sama sampai ler tibanya detik 11 julai 2012..teruk betul perangai c eraziwan nih kan? eh? err..ke perangai gue yang teruk? hm, hihihi =P

Oh ya, bila gue pk pk balik, gue pon rasa macam xpercaya jugak benda nih..mungkinkah ianya hanya satu kebetulan? sebabnya, last year kitorang dk celebrate 1st anniversary as a couple, this year pulak as a fiance, n insyaallah next year as a married couple..hehe lepas tu, bila gue bagitau c eraziwan pasal suratan @ kebetulan nih, boleh pulak dia p tambah, next 2 years pulak kita p sambut as a mummy and daddy! hah?? huh, hampeh tol c eraziwan nih~

setelah melalui pelbagai onak dan duri, akhirnya..biarlah rahsia~ huhuhu

saja nak tayang lipstick baru..hm, not bad la jugak~ hehehe

Oleh sebab 11 julai jatuh pada ari rabu, so kitorang p celebrate kat johnny's restaurant aje la kat alamanda tuh..ini merupakan kali yang pertama jugak la kitorang lepak kat johnny's alamanda nih sebabnya, biasa kitorang p kat times square.. sebab mengapa steamboat yang menjadi pilihan adalah? of coz lah sebab tekak nih rasa macam nak pekena steamboat..alahai~ hahaha

p/s : hm, ramai pulak yang tanya harga photobook gue yang ohsem tu..huhuhu harga asal rm75, tapi oleh sebab gue beli kupon kat groupon dulu, so gue dapat save sebanyak 48% dan gue beli photobook yang ohsem itu dengan harga rm39 aje..postage pulak free, lucky betul gue nih kan sebabnya ini merupakan kali yang pertama gue beli kupon kat groupon..hehehe


24 comments:

anisalya said...

setiap perjalanan kita ni dah ditentukan kan...

Rara Nasiha said...

sweetnya sayang. moga berbahagia hendaknye :)

HeNRieTTa JoSe said...

btl tu...msa cpat jew blalu...moga semuanya dpermudahkan...mkin berseri B2B nie...

Lukman Hakim said...

^_^.. I like it..

Mishter Izwän said...

slamat berbahagia dengan orang tersyg
cepat nye kisah percintaan awk kan.

Cho Zila said...

hmmmm semoga percintaan berakhir bahagia... gitu...
akak selalu beli kupon kat groupontu okler....

Mya said...

semoga perhubungan diberkatiNya inshaallah :)

Hasrina said...

THE lipstic color nice.look natural.llllove it

FarhanaLicious said...

hint tu. dia nak bgtau dia nk anak cepat2. hehe

zOeY zAu YaH said...

tahniah..smoga kekal dunia akhirat =)

Izara4eva™ said...

wah lama xsinggah cni.. ehem.. best nye next year as married couple.. mdoakan yg terbaik..amin :)

❤~Emma Abduh~❤ said...

wah,,moga berkekalan hingga ke akhirat k...hihi....

Mizz ErMa said...

anisalya : ha ah kak, tepat sekali..hehe

Mizz ErMa said...

rara : thanks dear..=')

Mizz ErMa said...

henrietta : thanks k.rietta..amin, hehe

Mizz ErMa said...

lukman : tq..

Mizz ErMa said...

mishter izwan : itu ler pasal..pape pon, thanks tau..hehe

Mizz ErMa said...

cho zila : hehe..thanks kak, oh, yeke? masyuk2 kan offer die..hehe

Mizz ErMa said...

mya : amin..thanks mya..=)

Mizz ErMa said...

hasrina : tol ke? hehe sy pon suke jgk..=D

Mizz ErMa said...

farhana : itu ler pasal, teruk betul..kui3,

Mizz ErMa said...

cik zoey : thanks cik zoey..amin,

Mizz ErMa said...

izara : itu ler pasal..hehe pape pon, thanks ara..=)

Mizz ErMa said...

emma : amin..hehe thanks tau..