Tuesday, July 24, 2012

Say No to Groupon & Da Geng..T,,T

Hm..actually, warning nih da banyak kali gue dengar daripada c eraziwan..tapi tu lah, c emma chan nih bukannya reti makan saman sangat..hik3, tapi yelah, sampai bila gue nak berterusan macam nie kan..so, nak tak nak, bila gue bukak aje email pagi tadi, gue cecepat p delete sume email2 yang boleh menghabiskan saving gue yang tak seberapa ini..sob, sob, sob,

Mau tak delete, sejak gue berjinak2 dengan c groupon n da geng nih, amboi..sakan betul gue dk ber-shopping online..macam2 voucher yang gue beli.. voucher untuk photobook, 100 pcs gambar saiz 4R, spa, facial, hair treatment, white teeth, slimming apa entah, huh..mau c eraziwan tak membebel, tak pasal2 bajet kawen kitorang da berkurang..hik3, sori dear..=.='

hm..mungkin lepas2 nih, gue kena unsubscribe terus kot sume benda alah nih? hehehe

Rnie da 24hb..Insyaallah, kalo x de aral, 16hb nanti gue da nak balik kampung..uhh, xsabar betul rasanya.. pejam celik pejam celik, da bertahun2 rupanya gue berpuasa kat tempat orang..sedih, tapi apa boleh buat kan..tapi tu lah, cuti panjang (panjang la sangat) belum apply lagi, hopefully xde masalah lah hendaknya kan..amin, hehehe


22 comments:

Lukman Hakim said...

keputusanmu tepat sekali..
aku mendukungmu. jika itu memang sudah tidak ada manfaat lagi bagi kamu..

semoga kamu bisa berkumpul lagi dikampung bersama keluarga tercinta, agar bisaa berpuasa bersamanya.. ^_^...

semangaat yaah... ^_^

Eca Dwinky Asha said...

voucher banyak tu...hehehe

HeNRieTTa JoSe said...

Amin.....

Psss....gajet xbyk....itu yg bla tukar sket, wosak ntry...huhuhu...

Mishter Izwän said...

16HB8 bru nk balik.? lmbt lg tuhhhh

anisalya said...

suka tengok tapi baru sekali je beli.

Juliet_iRa~" said...

hiii erma!!! :)

btol2..groupon n the gang mmg menghabiskan duit okay!ira sll beli photobook, brg buat kek n spa..hukhuk..

ira kalo buka email terus delete dah skg..:(

salama ramadhan..tak lama da nak tukar status ek?heee

Cik Yatt said...

yatt blik 17..huhu..share la skit voucher tu..hehe

Cho Zila said...

ingatkan groupon penipu... ooo tang tu sendiri mau ingatler.... maalumler tak tahan nafsu menengoknyer...

Mizz ErMa said...

lukman : hehe..insyaallah,semoga dipermudahkan segala urusan..

Mizz ErMa said...

eca : itu ler pasal, rambang tol mata nih setiap kali tgk deal2 yg ade..hehe

Mizz ErMa said...

henrietta : amin..hehe

Mizz ErMa said...

mishter izwan : tau xpe..adoi, ape boleh buat..nasib badan..

Mizz ErMa said...

anisalya : itu lah..pandai betul diorang buat bisnes kan..kita jgk yg botak kepala..hik3,

Mizz ErMa said...

juliet ira : hehe..insyaallah, kalo xde aral melintang, lepas rya nnt tukar ler status diri..hehe

Mizz ErMa said...

cik yatt : wah, lambat jgk ek yatt balik kg..hehe

Mizz ErMa said...

cho zila : eh, ade ke yg penipu? haa sudah..xberingat langsung taem dk sakan shopping online..hehe

O CIKTEDDY said...

awat design baju tak sama?ce citer..hehe

CiK FizA said...

delete je ! hee =P

selamat berpuasa erma ! ^^

Mizz ErMa said...

cik teddy : hm, entah..sbb nmpak mcm xsama aje dgn design yg sy bgi c tkg jahit tu..frust tau, sob sob

Mizz ErMa said...

cik fiza : err, err, sayang lah nk delete cik fiza..hehe pape pon, slamat berpuasa jgk..=)

zOeY zAu YaH said...

hah kan dh lari bjet hehe..what happen? kenapa bju design x sama?

Mizz ErMa said...

cik zoey : tau xpe, xpepasal bajet da lari..hehe hm, design xsama sbb sy tgk bju tu mcm laen aje dgn gmbr yg sy nk..sob, sob,