Tuesday, July 10, 2012

My 1st Photobook by Pixajoy! =D


Oh ya, ritu kan gue ade post pasal kupon pixajoy yang gue beli kat groupon.my..pihak pixajoy cakap, dalam masa 6 ari bekerja lepas gue submit soft copy, gue akan terimalah hard copy nya.. pejam celik pejam celik, tak sangka..cepat betul masa berlalu kan..ngam2 6 ari bekerja berlalu, photobook nih pon sampai ler kat depan mata gue pukul 11.45 pagi tadi..hik3, ;P

yeay~
eh? awat pic taem gue p dating ari ahad lepas leh terselit kat sini? err..

 
wah, sakan tol diorang dk balut photobook gue nih..bikin gue saspen aje..hik3,

tadaa~ haa, inilah dianya gue punya photobook..ya ampun, cantik bangat sih!

helaian pertama haruslah taruk gambar kenangan yang terindah ini kan? hihi

sepatutnya, gambar nih clear + ohsem tapi sebab gue snap pakai henpon aje, ini ler hasilnya..

helaian terakhir pulak, harus lah taruk kenangan terindah jugak..hehe masa our 1st anniversary..

nih pulak cover belakang..simple but nice bukan? hehe

So, kesimpulannya ialah, gue tersangatlah puas hati dengan photobook 40 mukasurat daripada c pixajoy nih okeh..harga pon berbaloi2..hehehe kata c eraziwan, len kali leh ler order lagi dengan c pixajoy nih.. kata gue pulak, haa..tau xpe~ hik3, gambar tak pecah, kaler pon cantik, kertas pulak berkualiti, hai..pendek kata memang perfecto lah c photobook gue nih..hehehe =D


38 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

yeap...service dorg mg puas ht...

Psss...im no teacher....hehehe....

Lukman Hakim said...

^_^.. nice..
I like it..

myaini said...

yeay..dah dapat pun kan....mesti sgt excited...sy pun tgh tunggu buku dari pixajoy...bulan ni submit 2 je dulu sebab 2 kupon expired in July....yang lain hantar kemudian jela....

cantikkan quality pixajoy ni:)...

Kathy Tuah said...

wah, cantiknya!

Cho Zila said...

cantik yerk.. simple... memori indah pasti ingin dikenang\

msredcheesecake said...

BEST KAN? BRAPA REGENYA?

Liza Razak said...

bestnye...berapa yer sis?

Ihsan Arifin said...

ya allah menariknya.
macam mana nak order ? :(

Teenager Housemaid said...

mcm menarik je photobook ni...:)

FarhanaLicious said...

teringin gak nak buat tapi takda konsep lagi. konsep saya bersama kucing leh tak. wuwuwuw~

shera haifa said...

wahh. best leh jadikan sebagai kenangan yg terindah..

Ann Ishak said...

cantik dek...mesti dapat reger murah, akak dah terlepas offer nampaknya huhuhu

Hasrina said...

nak nak. berapa harganya yer.thanks

ღ yATz~ said...

wahh..cam nice je..bpe rm dear?

EruzuLiyana said...

berapa harganya? agak berminat di sini :)

anisalya said...

nak tunggu deal lagi la utk photobook ni. sebab bila ada discount mmg seronok membeli photobook kan? hehehe...

Mizz ErMa said...

henrietta : wah, k.rietta pon selalu jgk ke order photobook dgn pixajoy? mmg btul2 puas ati kan? hehe

Mizz ErMa said...

lukman : hm, tq..

Mizz ErMa said...

myaini : wah, sekali submit 2 sekaligus? bestnya..ha ah, mmg excited sgt2 bila dapat photobook nih..hehe

Mizz ErMa said...

kathy : cantik kan? hehe

Mizz ErMa said...

cho zila : haa, tau xpe..hehe

Mizz ErMa said...

msredcheesecake : best sgt3..hehe harganya rm39..

Mizz ErMa said...

liza : tau xpe..hehe harganya rm39..

Mizz ErMa said...

ihsan : menarik kan? hehe kalo nk order, p terus kat website die, www.pixajoy.com kot? kalo nk murah, kena alert la dengan kupon kat groupon.my..hehe

Mizz ErMa said...

teenager housemaid : memang menarik pon miss m..hehe

Mizz ErMa said...

farhana : ala, boleh sangat la..kalo nk sensorang pon boleh..hik3,

Mizz ErMa said...

shera : tau xpe..ini memang betul2 kenangan yg terindah lah..hehehe

Mizz ErMa said...

ann : ha ah, murah la jugak..hehe itu lah, dia pny offer dalam 3,4 ari aje..

Mizz ErMa said...

hasrina : ambik la..hehe harganya rm39 lepas diskaun..

Mizz ErMa said...

yatz : mmg best pon..hehe harga die rm39..

Mizz ErMa said...

eruzu : haa, tau xpe..rm39 aje..hehe

Mizz ErMa said...

anisalya : haa..itu ler pasal, ari2 dk skodeng groupon tau..hehe

zOeY zAu YaH said...

kenangan terindah..bgus2 buat photobook ni sbb blh simpan lama kan.

Izara4eva™ said...

wah nice la..tpi ara design sdri photo book:D

Mizz ErMa said...

cik zoey : tau xpe, taem mula2 dpt ritu, kemaen lg..hik3,

Mizz ErMa said...

izara : wah, tol ke? hehe sy pulak malas nk design, letak satu2 kan senang..hee

Hasrina said...

thanksss

Mizz ErMa said...

hasrina : u r welcome..hehe