Friday, September 7, 2012

Riang Ria Raya 2012

Tahun nih raya bujang terakhir gue..next year insyaallah leh beraya dengan sang suami pulak.. hehe xtau ler nape, tahun nih tak sempat pon nak bergambar dengan sang suami yang ketika itu masih bergelar en.tunang sedangkan masa ari raya kedua tu, gue ade p beraya umah dia n dia pon ada datang beraya umah gue..hm, ruginya tak de gambar untuk dijadikan kenangan..

Tahun nih family lelaki pakai baju melayu boria kaler pink belacan..ya allah, diorang tampak segak sangat2 especially ayah gue sebab selama nih dia tak penah pakai baju melayu satu set macam tu..biasa dia pakai baju melayu + kaen pelikat aje..tak pon pakai jubah dengan kaen pelikat..hehe ini sume sebab nak bagi nampak sedondon taem majlis kawen gue lah..hihihi

Tahun nih raya kitorang tak cukup korum sebab tahun nih turn abg long gue beraya kat kg. wife dia kat penang nuh..so, raya tahun nie tak bape nak meriah la sebab xde kelibat anak2 buah yang always bikin rumah gempak aje setiap masa..hahaha tetiba rasa rindu pulak dengan 2 orang budak kecik yang banyak mulut tu..=')

Tahun nih jugak merupakan 1st and maybe last taem jugak kot untuk gue merasa p beraya sakan umah kawan2? maklum ler, raya bujang terakhir ler katakan..raya tahun depan belum tentu lagi sang suami bagi keizinan ke tak kan..hehehe sampaikan ada sesetengah kawan gue heran tengok bride-to-be yang kemaen lagi beria dk beraya sana, beraya sini..hik3, =P

mummy yang sedang malu2 miow taem gue suh duduk rapat2 skit dengan daddy..hahaha

swit moments..x sangka, gue ade bakat terpendam sbg photographer rupanya..hihihi =P

nampak sangat lakonan xmenjadi..mak gue kemaen lagi sakan dk gelakkan kami..hahaha ='(

 haa, yg nih mmg nampak real sampaikan bestie gue cakap kemithalian gue begitu terserlah..=D

i love both of them so much..=')

 
super heroes yang kemaen lagi pink di pagi raya..hik hik hik

srikandi2 keluarga mat seman..boleh macam tu? hehehe

meet my bodyguards first before you can come to see me okeh! (bajettt retisss!!!) hahaha =P

with my lil sister..umo dah 18 tapi perangai macam budak umo 8 tahun..eh? err.. 0ps! hahaha

sayang nenek ketat2..sori tau sebab tahun nih terpaksa cut skit nenek punya duet raya..hihihi


14 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Pink belacanl..sweet.....

LelakiSemalam said...

eh apasal lelaki bukan main sedodon lagi...pink lagi!

Cik Yatt said...

npe akak tak pink gak? ehehe..

Mizz ErMa said...

Henrietta : Hehe..swit kan pink belacan..

Mizz ErMa said...

lelaki semalam : sebab lelaki ada satu pasang tu aje baju melayu utk 2 event iaitu raya + kawen..hihi

Mizz ErMa said...

cik yatt : sbb akak akan pink bila tiba majlis kawen nanti..hehe

adda siempre said...

maa, nk duit ryo..hehehe

Izara4eva™ said...

wah kemain meriah ye :)

Mya said...

amboi comelnya erma! hee.. lepas ni raya ngan hubby pulak! moga bahgia selalu inshaallah :D

Hasrina said...

lol. seriusnya muka ayah awak..hehe

Mizz ErMa said...

adda : insyaallah, thn dpn buleh..hehehe

Mizz ErMa said...

izara : eh, meriah tang mana tu? hihihi

Mizz ErMa said...

mya : amin, semoga doa mya diperkenankan ilahi..hehehe

Mizz ErMa said...

hasrina : tau xpe sbb tu ayh sy xsuka bergambar..hehe