Friday, March 13, 2015

Sweet 19months sygku.. ;)

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Hari nie dah 13hb, selamat ulang bulan yang ke-19 sayangku mikail.. ya ampun, pejam celik pejam celik, lagi 5 bulan je hero cilik ibu nie nak genap 2 tahun.. cepatnye la hai waktu nih berlalu.. tahun depan boleh la ibu plan adik untuk mikail slow2..mikail nak adik x? hihihi ;P

sori sayang, ibu terbuli pulak..sape suruh kerap sangat berak hari tu! hahaha

Berkenaan dengan penyusuan si mikail nie pulak, gue agak terkilan jugak la sebab xboleh nak bagi dia susu ibu sepenuhnya sebab gue dah campur susu formula sejak umurnya 15 bulan.. terkilan jugak la sebabnya kalau gue rajin skit, insyaallah gue mampu bagi dia susu ibu sepenuhnya.. maafkan ibu sygku.. ;(

muhammad adam mikail, penyejuk mata dan penenang hati ibu dan ayah.. ;)

8 comments:

aizamia3 said...

Moga Muhammad Adam Mikail sihat dan kuat disamping keluarga tersayang.

Tihara said...

alhamdulillah, besar dah
comelnya
sejuk mata mandang
nak tambah adik?
moga dipermudahkan
doakan untuk akak juga ya
insha Allah ^_^

dear yayah said...

Allah, lama nya x bertegur kan. dl rajin blogwalking kat sini. huhu
Ensem la adam mikail ni. Jd pakwe aunty yaya nak x? hihi

ros_reeza said...

Alhamdulillah dah besar ye sayang. Comel je dia bertuala tu.

Bunda a.k.a KN said...

Salam...
Dah besar dah...dah boleh beradik dah tu....

Terima kasih sudi keteratak bunda...

Bunda a.k.a KN said...

Comelnyer Muhammad Adam Mikail...

nur anis said...

ala comelnya berkemban..huhu...kejap je dah besar.. semoga terus membesar dengan sihat dan bijak ye..:)

IbuNoey said...

comelnya,mikail..

its ok,15 bulan tu pun dah cukup lama dah.ada yang lepas pantang dah tak dapat beri susu ibu sebab masalah-masalah yang tak dapat elakkan.

C.L.I.C.K.2