Monday, June 11, 2012

Saya dan Wiken~ hihihi

Sabtu lepas kitorang p lepak2 kat sogo lagi..hihihi actually, plan asal juz nak p cari kemeja untuk c eraziwan nih pakai taem nak buat sesi photoshoot pada keesokan hari aje..tup2, mana tau kitorang p terbeli barang2 hantaran pulak..hik3, alang2 ada sale la katakan, apa tunggu lagi..tol x? hihihi gue pon heran gak sebenarnya, sekarang kan bulan june, sale nih sempena apa ek? hm~

Barang yang sempat gue + c eraziwan kebas taem dk jalan2 cuci mata kat sogo ritu juz handbag + set tali pinggang & wallet aje..gue nie jenis yang susah nak berkenan dengan handbag..nak dijadikan cite, 1st taem gue terpandangkan hangbag hantaran gue ritu, hati gue terus jatuh cinta tahu..hebat bukan penangan handbag hantaran gue tuh? hehehe >..<

Biasanya kitorang akan kua lebih kurang pukul 2++, semayang zohor siap2 lepas tu baru ler syok p jenjalan cuci mata kan..tapi ritu, gara2 gue nak setelkan keje lipat melipat kad kawen yang agak tidak memuaskan hati itu, gue terpaksa kua lambat skit, lepas asar baru terhegeh2 bersiap nak kua..tapi bila gue pk pk balik, best jugak ek kua lepas asar..cuaca xde la terik sangat..hihihi

Oh ya, sejak dua menjak nih kan gue dk asyik sangat melayan drama korea yang tersangatlah best itu, tak laen dan tak bukan, cite rooftop prince..n nak dijadikan cite lagi, ari jumaat lepas kitorang p ler jenjalan cuci mata kat downtown serdang..niat dihati juz nak cari skirt aje..tup2? boleh pulak gue terjatuh hati dengan sling bag kaler merah menyala nih? ish3,

 
dan ye, ini tak laen dan tak bukan, terpengaruh dengan cite rooftop prince la nie! ;P

Aik, hang yang ngada2 p berkenan dekat sling bag tu, awat nak salahkan cite rooftop prince pulak? lorr..gue mana ada salahkan cite rooftop prince, gue juz nak habaq kasi hang tau aje.. gara2 gue dk tengok heroin cite rooftop prince yang ke sana ke mari dengan sling bag die ler yang membuatkan gue tingin jugak nak ke situ dan ke sini dengan sling bag gue..ada paham? hehehe

haa tengok, kan gue dah cakap? hehehe


18 comments:

ღ yATz~ said...

hahhahha...
comey la emma neh..ishh
bley lak eyh tepgruh korea tu..
hee..mane hndbg hntran tu?uplod la..hee

adda siempre said...

dalam diam tubik g kat serdang ruponyo....ish..xajok dh ak disini.huhuhu

Rara Nasiha said...

ehh, nak jugak tengok gambar handbeg tu . hihi. perempuan kan, senang tergoda. high 5! kita sama :)

O CIKTEDDY said...

cik kan,tgok berpuluh2 kali citer korea pon still xleh nak hadam..x timbul pun minat tu..tp certain2 ade la jugak yg cik suke..hehe

pss:em nk citer ape ek sbb cik belom msuk lg..hari ahad ni daftar.kih3

HeNRieTTa JoSe said...

rietta pown lebih suka sling bag...suka hati nak pjg ataw pndekkan tali...pastu galas sebelah ataw silang...

ps....rietta pkai firework jew....sebab mls nak edit...cuma crop, ngn rearrange...yang laen mmg xdit....

msredcheesecake said...

cantikla sling bag dia.... ritu ada bekenan satu kaler merah...

Nur Aischa said...

bestnya dpt beli handbag baru :D kak, serius aisyah tak sbr nak tgk kak emma kahwin.. wee~ ;D

ctk said...

amboi shoping...merah menyala mak ngah oi..hehehe

daya said...

rooftop prince !! :'D

Mizz ErMa said...

yatz : ala, yat pon ape kurangnye..hehe tang beg hantaran tu, xsempat lah nak snap, sebab beli2 aje terus sumbat dlm bonet keta..hehe

Mizz ErMa said...

adda : err..sori la awop..next taem kto p sama2 okeh? hihi

Mizz ErMa said...

rara : ala, beg tu dekat bonet keta lah..xwat naek umah pon, bukan ape..tkt beg hantaran terrrjadi beg harian pulak..hik3,

Mizz ErMa said...

cik teddy : uit, cik teddy nih bia betul..mcm mana la boleh xhadam tgk cite korea yg tersangatlah best itu..hik3,

Mizz ErMa said...

henrietta : tol ke? hehe sy pulak baru2 nie aje stat suka sling bag cenggini..hee

Mizz ErMa said...

msredcheesecake : haa, cantik kan? hehe sekali tengok terus berkenan..hihi

Mizz ErMa said...

nur aischa : tau xpe, menghabiskan duet nih mmg best..nak cari duet aje xbape nak best..hik3, kalo xsbr, aischa pon kena cpt cari calon ler..=P

Mizz ErMa said...

ctk : tau xpe..kang terserempak dengan lembu karang, buat naya aje..hahaha

Mizz ErMa said...

daya : hensem kan hero rooftop prince..hihi