Tuesday, June 5, 2012

Meet My Rooftop Prince! =D

Uhuhu, bz tol gue sejak dua menjak nih kan..mau x bz, 24jam gue dk mengadap cite rooftop prince nih tanpa rasa jemu dan bosan..mau nak jemu + bosan? cite nih tersangatlah best + kelakar + best + kelakar tahu! haa, ambik hang..hahaha (ok, x kelakar langsung) hm, =..=' n lagi satu, of coz lah sebab hero2nya sangat hensem walaupun bagi gue, heroinnya xde la lawa sangat..err, ye gue tau dia jaoh lagi lawa dari gue, so wat? lalala~

Cite nih berkisarkan tentang seorang putera raja yang hensem bersama dengan pengikut2nya yang seramai 3 orang dan 2 orang daripadanya tersangatlah hensem + kiut telah berjaya melarikan diri daripada penjahat2 yang mengejar mereka sehingga ke 300 tahun yang akan datang..h0h0h0, it sounds nice bukan? setelah di tolak dan di tambah, mereka dapati, kedatangan mereka ke masa depan ini adalah untuk menyelesaikan misteri di istana mereka..apakah misteri itu? jeng3~ =P

sweet moments b4 mereka berempat pakat2 p potong rambut..hik3,

my rooftop prince curang! sampainya hatimu~ sob, sob, T^T
 
 spechless sebab hensem sangat~ =')

Nak dijadikan cite, taem gue dk syok2 layan cite nih, tetiba akak gue cakap, stok subtitle juz ada sampai episod 13 aje, yang laen belum keluar lagi.. taem tuh gue bwu dk tengok episod 10..dalam hati kemaen lagi berdebar, uhh..ini tak boleh jadi nih..gue pon cecepat p terjah youtube dengan harapan gue boleh continue tengok cite nih sampai ending tanpa ada sebarang masalah..terjah punya terjah, alamak..awat xde langsung stok yang ade sekali dengan subtitle? wu3, T___T

Nak tak nak, gue terpaksa ler tengok aje cite nih tanpa subtitle! huh, memang keje gila lah..gue x paham langsung jalan citenya, uhh..rasa macam tak puas hati sangat2 okeh! alang2 gue da tak paham jalan citenya walaupun hati kemaen lagi excited nak tau endingnya macam mana, nak tak nak, gue terpaksa ler tengok sambil skip2 sebab nak bagi cepat2 sampai ke episod terakhir.. hehehe lega skit rasa..pape pon, xsabar nak tunggu subtitle kua, nak tengok lagi sekali~ hehehe


24 comments:

EruzuLiyana said...

ketiadaan subtitle masa tgk muvie korea sangat tidak menaraik huhu

HeNRieTTa JoSe said...

cam best jew...tunggu semua subtitle kuar lew bru rietta tgk...hehehe...

Cik Yatt said...

wah pminat korea jgak ke..hee..

ctk said...

waa...micky :)

FarhanaLicious said...

best ke? aritu ingat nak download tapi takut tak best. hihihi

msredcheesecake said...

Pandai2 la agak apa dia cakap hheee...

lia fen said...

gile drama korea dak sorg ni yek...sy layan show game korea running man jek..huhuhu lawak2.

RealNS said...

ramai jugak kate citer ni best .tak sempat lg nak tgk citer ni . last tgk pun citer protect the boss. hikhik

Izara4eva™ said...

translate sdri la.. hehe.. xpun search google jew subtitle nye :)

O CIKTEDDY said...

prince ni laki ke pompuan? awat muke die cantik sngt?ahaha :P

kak erma! kangan sih sama kamu ^^

uyaitusaya said...

sgt best! kelakar sgt. haha

zOeY zAu YaH said...

comel..alamak kesiannya takde subtitle..buat2 phm je lah kan sbb minat T_T

Mizz ErMa said...

eruzuliyana : haa, tau xpe..mcm tengah bercakap dengan orang pekak aje gayanya..hihihi

Mizz ErMa said...

henrietta jose : best tu memang lah best k.rietta tp tu lah, ketiadaan subtitle membuatkan kebestan cite nih berkurangan..uhuk,

Mizz ErMa said...

cik yatt : of coz lah! hehehe

Mizz ErMa said...

farhanalicious : owh, sangat best okeh..mmg rugilah kalo xdownload..hehe

Mizz ErMa said...

ctk : minat micky gak ke? hehe

Mizz ErMa said...

msredcheesecake : tau xpe, itu ler yg sy tengah buat sepanjang 6 episod..hehe

Mizz ErMa said...

lai fen : owh yeke, sy lak jarang layan running man, tp lawak tu mmg lawak..hahaha

Mizz ErMa said...

realNS : protect the boss sape dia punya hero + heroin? xpenah dgr la pulak tajuk tu..hehe

Mizz ErMa said...

izara : google search leceh, so sy buat2 paham jelah senang skit..hehe

Mizz ErMa said...

cik teddy : itu ler pasal, konfius jap bila baca soklan cik teddy..hik3,

Mizz ErMa said...

uyaitusaya : tau xpe..hahaha

Mizz ErMa said...

cik zoey : itu ler pasal..hehe cik zoey try lah tengok jgk cite nih tanpa subtitle, sure ternganga punya lah..hahaha