Wednesday, June 27, 2012

Groupon- Pixajoy

Hehehe..misti ramai yg da tau pasal kewujudan c photo book nih kan..gue pon da lama tau jugak (yelah tu da tau lama) err, =.=' hahaha..tapi tu lah, baru sekarang gue terbukak hati nak try test c photo book ini..nape tak de angin tak de ribut hang nak try test c photo book nih pulak? owh, kenapa yer..sebabnya, beberapa ari yg lepas, c groupon nih ade emailkan promotion~

Memula gue takut gak nak try..yela, mana tau kena tipu ke, ape ke kan sebabnya, masa nak beli kupon nih, dia mintak login maybank2u..kan ke sekarang da banyak jadi kes kena tipu gara2 maen login aje akaun maybank2u tu..so, gue pon buat la research skit2 pasal pixajoy dengan groupon nih..hasil daripada research gue, responnya lebih kepada positif..

harga asal rm75, lepas diskaun harga dah jadi rm39 aje! sape x nak try kan? hihihi

ohsem betul tagline c pixajoy nih kan..=D

Taem gue buat research sal pixajoy pulak, kebanyakan respon yang gue dapat, diorang a.k.a customer2 c pixajoy nih sangat berpuas hati dengan kualiti photo book yang mereka terima tu..so, secara tak langsung, gue jadi semakin confident lah nak order photo book dengan c pixajoy nih kan..lagipon, tempoh valid kupon tu lama, lagi 6 bulan, so gue ada banyak masa sangat2~ hehe 

Oleh sebab photo book nih melibatkan 40 pages, so gue terpaksa ler cari balik gambar2 lama untuk dimasukkan sekali dengan gambar2 bertunang + pre wedding gue tu..yela, tak kan nak taruk gambar yang sama kan, xsyok ler macam tu..hehehe tadi pon gue da stat slow2 taruk background untuk photo book gue tu..excited lak rasa~ hehehe mau x excited, 1st taem la katakan..=P


28 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

service dorg mmg ok so far...puas hati dengan price dan hasilan....

RealNS said...

seronok kan? teringin nak buat untuk mmber , tapi tak byk gmbar plok !

msredcheesecake said...

best kan photobook ni... nanti dah tempah n dapat update k...

Rtp Farra Arisha said...

i've never known this before. perkembangan teknologi cepat sangat, sampai Arisha ketinggalan. :(

Mizz ErMa said...

henrietta : wah, maksudnyd, k.rietta da penah order la dgn c pixajoy nih ye? hihi

Mizz ErMa said...

realNS : haa, kalo xde gmbr, kena stat kumpul gmbr cpt2 la..hehe

Mizz ErMa said...

msredcheesecake : itu sudah tentu..hehe akak pon da penah try ke? hehe

Mizz ErMa said...

rtp farra : haa, tau xpe..hihihi

cikwahidaidris said...

saya baru tau nih. huaaaa.

CiK FizA said...

mcam best jer :DD

Lukman Hakim said...

Postingan yang bagus...
I like it :)

Zaza Ridzlan said...

zaza pun baru thu jugak nih..

Hasrina said...

Never herd of this. thanks for your info. dah bookmark for future used

Nur Aischa said...

wahh aisyah baru tahu psl pixajoy ni :O serius.. utk edit gambar atau apa ni kak emma??

Mishter Izwän said...

sy tak tahu pun pasal pixajoy ni .hahaha

tp nmpak mcm menarik jerk .

myaini said...

memang recommended pixajoy ni..saya dah buat 3 buku dari diorang dan sekarang ada lagi 4 buku yang nak hantar...yang best kalau selalu dapat diskaun...evoucer diorang tu memang terbaik la..jimat sangat!!

EruzuLiyana said...

gambar kena virus. =,=

Mizz ErMa said...

cikwahidaisris : ala, sama la kite..hehehe

Mizz ErMa said...

cik fiza : tau xpe..mmg best tau, hehe

Mizz ErMa said...

lukman hakim : thanks..=)

Mizz ErMa said...

zaza : better lambat dari never kan, kan, hehe

Mizz ErMa said...

hasrina : haa, bagus lah kalo macam tu..hik3,

Mizz ErMa said...

aischa : haa, nih untuk print gambar..hehe

Mizz ErMa said...

mishter izwan : tau xpe, excited lak nk tggu photo book nih siap..hehe

Mizz ErMa said...

myaini : wah, betul ke? nampaknya sy da buat keputusan yg bijak la kali nie..hehe

Mizz ErMa said...

eruzu : lorr..yeke, cecepat p format gmbr tu k..hehe

Lukman Hakim said...

^_^..
I like it..

adda siempre said...

OHSEM SENGHOTI MAA..HEHE

C.L.I.C.K.2