Tuesday, October 2, 2012

4R Online Photo Printing Punya Cer..

Pagi tadi gue baru aje setel uruskan pasal 4r online photo printing nih pakai groupon punya kupon..hehehe actually, kupon nih gue beli da lama, before kawen lagi..maklum ler, taem tuh kan gue tengah demam groupon.my..boleh macam tu? hik hik hik jujur gue cakap, len kali gue da xnak beli kupon untuk print gambar online nih sebab leceh kemaen nak upload pic..

Niat dihati, gue nak tunggu soft copy daripada main photographer dulu before pakai kupon groupon nih sebab nanti, tak de la gue p print gambar yang sama dengan c main photographer tu print kan..tapi tu lah, memandangkan sampai sekarang gue belum terima pape lagi, so gue on kan jelah pakai soft copy daripada second photographer tu..habis cite, huhuhu

Bila gue pk pk balik, huh..nasib baek gue juz beli 100 keping gambar aje..cuba bayangkan kalau gue p beli 250 @ 500? tak ke naya nak kena edit satu2 lepas tu p upload pulak satu2? uff.. bila gue da siap upload gambar yang makan masa berjam2 dekat dia punya software, boleh pulak gue p terdelete pop-up window yang mintak gue bayar delivery charges? adoi~~

Tanpa membuang masa, gue pon cecepat email dia punya admin bagitau masalah gue nih.. sepantas kilat admin tu reply email gue..dia mintak gue bayar aje delivery charges tu secara manual sebab pop-up tuh kua skali untuk satu pesanan aje..adoi, cuai betul c emma chan nih kan..mau x cuai, gue kemaen lagi penat dk tunggu gambar tu diupload satu2..>,,<

admin cakap, dalam masa 6-8 ari bekerja siap ler gambar2 gue nih..wait n c jela k? hihi

antara gambar2 yang gue pertaruhkan untuk 4R online photo printing..=')


22 comments:

Zila Zainal said...

tengah terpikir nak beli kat groupon utk photobook.. hmmm

Cik Puan Izan❤ said...

semuanyaa cantik...pasangan romantis ni...

Everything's Everythings said...

Hahah pernah juga time isi borang2 nmpk pop up terus je tutup, sebab dh biasa mcm tu =.="
pop up buat kacau je xD

Semoga hasilnya pun cantik2 lah inshaAllah ^^

emy zulaiha said...

emy pon suke beli grupon nie.haha bukan takat grupon, ilovediscounts,mydeal,dealmates mcm2 lagi :)

Mizz ErMa said...

zila : better test dia punya software dulu before beli sbb tkt leceh nk upload gmbr..

Mizz ErMa said...

cik puan izan : romantis ker? hm..entah~ hehe

Mizz ErMa said...

everything's : haa..tau xpe, sama la kite..hehe amin..hopefully hasilnya pon akan ok..

Mizz ErMa said...

emy : eh2, sama la..hehe tp sy kureng skit dengan yg laen..hihi

dear yayah said...

byk sgt gmbr dlm lptop ni.. pun x tr'print' lg.. ha ha ha.. by the way, nice pic la sis ^^

Mya said...

selalu ke awk guna groupon ni? mya penah belek2 aje. hee

faizfakhirin said...

waaa...dh kawin ker..tahniah tahniah.

zOeY zAu YaH said...

gambar2 special ye..hehe..

♥ sitifarhana ♥ said...

gambar2 ni smua cantik2 ^^

sal ya said...

pernah terfikir nak beli tapi last2 tak jadi.

Mizz ErMa said...

yayah : sama la kite..1st taem nih print sejak bertahun2 lalu..hahaha

Mizz ErMa said...

mya : hm, kalau sebelum kawen dulu boleh dikatakan selalu jgk la..hehehe

Mizz ErMa said...

faiz : yup, lebih kurang mcm tu ler..hehehe thanks..

Mizz ErMa said...

cik zoey : special ker? ye kot..hehehe

Mizz ErMa said...

farhana : cantik kan? yg main photographer belum dapat lagi tu..hehe

Mizz ErMa said...

sal ya : lor..awat leh jadi xjadi tu? hehe

Hasrina said...

oyeke. aduh

Mizz ErMa said...

hasrina : apa yg aduh tu? huhu