Tuesday, November 20, 2012

Cuti-Cuti Temerloh..

Cuti deepavali yang lepas kitorang p jenjalan kat temerloh..huhuhu sebenarnya, juz p jenjalan makan angin aje kat umah makcik gue tu..huhuhu nasib baek traffic x seteruk seperti yang kitorang sangkakan..xsampai 2 jam pon perjalanan kami..=')

Hm, kalau nak diiqotkan, da lama sebenarnya makcik gue tu ajak p jenjalan umah dia sesambil p kenalkan husband sebab taem wedding gue ritu dia xdapat nak menghadirkan diri..so, alang2 kitorang free taem cuti deepavali ritu, kitorang p jelah umah dia kan..

let's go bebeh..hehe excited pulak rasa sebab da lama x p berjalan jaoh berdua..;P

pasaraya yang baru bukak..sempat la p pusing2 satu tunas manja nih..hehehe

senyum, xperlu kata apa2..=P

banyak betul kenangan2 gue kat temerloh nih..=')

Oleh sebab kitorang agak rushing ritu, xsempat gue nak p pusing2 kat bandar temerloh nih.. da 4 tahun berlalu, misti bandar dia da banyak berubah kan..masa tahun 2008, gue praktikal kat sini lah..kat majlis perbandaran temerloh selama 5,6 bulan..hehehe


20 comments:

♥nurul♥ said...

alahai bestnya dah berkahwinnnn huhu
nak kahwin jugakk!

Ann Ishak said...

ala tetiba teringat masak ikan patin dekat tepi sungai tu...

CekbOlat-bOlat said...

best ke temerloh ?

wahh jenjalan berdua .

♥ sitifarhana ♥ said...

aw awww..bestny jalan2 dgn si dia..jeless..hehe

Kasih Salina said...

wah! bestnya jalan2 yer..akak tak pernah sampai la temerloh..tak makan ikan patin masak tempoyak ker..kat sana fames kan ikan patin..

Zila Zainal said...

ececececehh dah ada gambar hug2 gitteww ekekeke

Maliha ♥ said...

hehe. beshnyer tawen da ade kwn g jenjalan kn kn. smoge kekal smpai aher hayat. aminn

Tihara said...

as salam

akak kalau g tgemerloh selalu makan nasik ayam kat tunas manja..byk n sedapp:)

wahida idris said...

bestnyaaa. heeh

Mizz ErMa said...

nurul : haa, kawen jgn x kawen..=P

Mizz ErMa said...

ann : kat sini mmg femes dgn ikan patin kan k.ann..

Mizz ErMa said...

cekbolat : hehe, xde la best sgt sbb bandar dia kecik aje tp boleh la dr xde kan..hehe

Mizz ErMa said...

farhana : apa nak dijeleskan, awk pon selalu jgk kan p berjalan dgn c dia..hehe

Mizz ErMa said...

kasih salina : yup2, kat sana mmg femes dgn ikan patin p sy pon xpenah mkn jgk ikan patin tu..hehe

Mizz ErMa said...

zila : hik3, ala..sesekali sesekala la katakan..hehehe

Mizz ErMa said...

maliha : yup2, best2..hehe insyaallah, amin..thanks awk..=)

Mizz ErMa said...

tihara : oh, yeke? sy xde singgah makan la pulak kat tunas manja tu..hehe

Mizz ErMa said...

wahida : best3 walaupun hanya balik ari..hehe

RealNS said...

seghonok nye dapat holiday ~~ NS dah lame tak holiday :(

Mizz ErMa said...

NS : free2 nanti leh ler p holiday..tol x? hihi