Thursday, November 1, 2012

Happy Happy Convo Day! =D

As planned, 2 minggu lepas gue sama c eraziwan p temankan bestie gue ber-photo-photoshoot di putrajaya.. hehehe gara2 gue excited sangat nak jadi mak andam + photographer, boleh pulak gue terlupa nak belikan dia beberapa kuntum bunga plastik segar..hm, i'm sorry dear..T,,T

Nak dijadikan cite, alhamdulillah..aktiviti kitorang ritu berjalan dengan lancar sekali.. hopefully bestie gue tu berpuas hati la dengan service free of charge yang gue berikan padanya..hehehe tapi kalau ada jugak yang x puas hati, nak buat macam mana kan..=P

So, tanpa membuang masa, moh kita pakat2 tinjau wat happen on dat day! =D

hasil sentuhan gue yang tak seberapa..hik hik hik =P

it's a posing time! =D

again,

again,

and again! hik hik hik

ok, time's up! once again, congrats dear! i'm very proud of you..=')

last but not least, it's us! hihihi


25 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

Lawa make up dia.....ada bakat jd mak andam nie....

CekbOlat-bOlat said...

best la konvo . boleh baling2 topii giteww .

zan said...

kalu tgk pada caranya boleh kembangkan lagi bakat yg ada.

Ann Ishak said...

congret kepada kawan erma ye

♥ sitifarhana ♥ said...

wahh..convo shoot..thniah utk die :)

Kakzakie said...

Mesti kawan erma suka bila dah kena make-over jadi cantik..

Tahniah buat kawan tu.

Cik Yatt said...

wah pndai makeup org rpenye sis ni..he

Tihara said...

as salam

congrats to her n to you sbb graduation day n photoshot dah berjaya..nice :)

laskar pelangi said...

tak sabar nak konvo nextyear;)
insyaAllah~~:)

CiK FizA said...

wahh~ berbakat emma nie. leh jd photographer nie. :)

chemay said...

tahniah kat dia sebab dah konvo.
tapi tapiii.
kite suke tengok gambar yang last tuuu!!!
nampak sweeett!
moga cepat2 dapat bebii
aummmm
:P

Mishter Izwän said...

dia pun nk jugak berconvo versi dating erh :P

Mizz ErMa said...

henrietta : ada bakat ke? hihihi

Mizz ErMa said...

cekbolat : tau xpe, kemaen lg dk baling2 topi..hahaha

Mizz ErMa said...

zan : itu lah, practice make perfect..hehe

Mizz ErMa said...

ann : okeh k.ann..hehe

Mizz ErMa said...

farhana : yup, outdoor konvo shoot..hehe

Mizz ErMa said...

kakzakie : suke ke? entah, sbb dia xbiasa dgn mekap2 nie..hehe

Mizz ErMa said...

cik yatt : ala, xde la pandai sgt..biasa2 je..hehe

Mizz ErMa said...

tihara : hehe, alhamdulillah..thanks kak..

Mizz ErMa said...

laskar : wah, next year konvo yer, congrats..=)

Mizz ErMa said...

cik fiza : yup2, memang minat bab2 photography nie..hehe

Mizz ErMa said...

chemay : baby? insyaallah kalau ada rezeki..hehehe

Mizz ErMa said...

mishter izwan : versi dating kah itu? hik3,

adda siempre said...

uitttt..emma...malu ak mu wat msuk gmbr ak dlm blog mu....ingtkan, mu wat low lop jah ari tu...adeh,,,malu ak weh