Tuesday, November 27, 2012

Penangan Faith! (The Great Doctor) =D

Hehehe..cite nih sebenarnya gue da lama download tapi baru ada masa nak tengok..kesian betul~ huhuhu sebab utama gue beria p download cite nih of coz la sebab heronyo ialah Lee Min Ho yang hensem itu walaupun gue xkenal siapakah gerangan c heroinnya..hik3,

Memandangkan gue xhabis lagi tengok cite nih, so gue x boleh la nak komen beria sangat la kan..setakat 18 ep yang gue tengok, cite nih tersangatlah best okeh! kebanyakan pelakon dia sumenya sedap2 mata memandang..sorang dua aje yang xbape nak sedap sangat..hehehe

mereka2 yang memainkan peranan penting dalam cite nih..=D

c hero + heroin yang tersangatlah swit..bagai pinang dibelah dua gitu..hehe

  salah sorang c hensem yang memegang watak sebagai penjahat..;)

Cite dia berkisarkan tentang seorang doktor cun yang konon2nya diculik oleh seorang hero hensem dari zaman dahulu kala untuk menyelamatkan seorang princess ayu yang nyaris2 menjadi mangsa kekejaman penjahat yang kejam lagi mengjengkelkan itu..

Dengar sinopsis macam best je kan? ke gue sorang aje yang rasa macam tu? hik hik hik tak kisah la pape pon kan, janji gue berjaya habiskan menonton cite nih secepat yang mungkin sebab gue da xsabar2 da nak tau macam mana ending cite nih..suspen bangat sih! hihihi


14 comments:

IntaNBerliaN said...

sinopsis dia mcm best plak

Kakzakie said...

Kalau dah suka mesti kena tontonlah ye...

adda siempre said...

uit..citer so ji sub hak ak buwi tu mu tgok dh ko maa?

zOeY zAu YaH said...

dah lama x tgk citer2 gini hehe..

Mizz ErMa said...

intanberlian : bukan setakat sinopsis, jln cite pon best..hehe

Mizz ErMa said...

kakzakie : betul3..hero + heroin punya pasal la katakan..hehe

Mizz ErMa said...

adda : xdop maso lagi daa wei nk tgk..hahaha

Mizz ErMa said...

cik zoey : tau xpe, sama la kite..hehe

Zila Zainal said...

best eh? kena tengok ni

izfanora said...

cam best je.. hihi.. dulu minat gak dgn citer korea, tp bila dh kawin, hubby ckp, "tgk citer pun nk nangis..".. huhu..

♥ sitifarhana ♥ said...

korea? omg omg ~ hehehe

Mizz ErMa said...

zila : best bangat..hehehe boleh macam tu? =P

Mizz ErMa said...

izfanora : hehehe..itu ler pasal, taem tgk sorang2 dulu best sbb boleh feeling sorang2 tp kalo tgk berdua kena control la skit kan..=P

Mizz ErMa said...

farhana : haa, tgk jgn x tgk..lee min ho tu..hehehe