Thursday, November 8, 2012

Poster 0h Poster~

Semalam, taem gue dk usha2 website groupon, gue ternampak something yang memang gue dk cari2 sejak dua menjak nih..hehehe mau xcari, al-kisahnya macam nie..dua ari lepas, gue sempat ler tengok cite aku terima nikahnya versi x ori (err, boleh macam tu?) hihihi =P

Nak dijadikan cite, ya ampun..cantiknya umah diorang..cantiknya poster kawen yang diorang lekatkan dekat dinding tu..gue pon cecepat tanya c eraziwan, nak poster macam tu jgk boleh? tp xnak taruk kat ruang tamu, segan..nak taruk dalam bilik aje, untuk tatapan mata kita..hik3,

Sejurus c eraziwan cakap boleh, gue pon cecepat ler p usha poster tu..lucky betul sebab taem dk usha2, terjumpa jgk dengan pakej 6 poster bersaiz 12'x16' = rm28, tapi xtermasuk postage la..postage kena tambah rm10..tp, its okay sebab gue rasa harga tu da okay kot? hehehe


Oleh sebab gue baru aje beli kupon nih semalam, so gue belum sempat lagi nak pilih + edit gambar2 tu..ada 6 kan? so, 1 untuk pic akad nikah, 1 untuk pic bersanding, 1 untuk pic bertandang, 1 untuk pic post wedding, 1 untuk family gue dan 1 lagi untuk family mertua! =D


26 comments:

Kakzakie said...

Ok jug tu Erma. Cepatlah buat terlanjur ada offer macam ni..

LelakiSemalam said...

peh! kompom puashati!

zan said...

waah,nanti berserilah bilik beradu ngan poster2 kenangan manis.

Mizz ErMa said...

kakzakie : hehe, itu ler pasal..nie pon tgh tggu feedback utk proceed ke stage yg seterusnya..hehe

HeNRieTTa JoSe said...

harga mmg murah tu...bagus la buat kenangn...

psss.....exam final sem 3....

Mizz ErMa said...

lelaki semalam : hopefully! sbb poster belum siap lg, buat pon belum..hehe

Mizz ErMa said...

zan : kan3? hee..excited pulak rasa~

man said...

makin bahagia..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

♥ sitifarhana ♥ said...

lets grab the opportunity..oyeh oyeh~hehe

Tihara said...

as salam

bagus jugak offer tu..ngam2 je dengan koleksi photo kan :)

adda siempre said...

beli jangn x beli maa....gantung sapa kat muka pintu umah n blik air pon xpow maa..heheehe:)

Mizz ErMa said...

henrietta : haa, tau xpe..hehehe

Mizz ErMa said...

man : hm, makin bahagia ke? entahlah..hehehe

Mizz ErMa said...

farhana : oyeh2..len kali belum tentu lagi ade lagi ke x kan..hehe

Mizz ErMa said...

tihara : yup2, hehe..tp tu lah, slow betul feedback diorang..

Mizz ErMa said...

adda : x privacy la plop awop wei..hahaha

Cik Yatt said...

dah siap nk tngok..hee

chemay said...

dia macam gambar saiz besar ke camne ni?
tak pahammmmm~
T___T

CekbOlat-bOlat said...

syoknyaaa . dpat hias rumah sndri gini . gntung gegambar mentua , husben , family . oh lengkap sudahh .

eh blom lagi . BABY ! kehkeh

Mishter Izwän said...

letak kt ruang tamu la nice mcm dlm cite tuh :)

Zila Zainal said...

alamaaaak murahnyaaa ada lagi ke? nak print utk letak akt entrance nanti laa

Mizz ErMa said...

cik yatt : hehehe, insyaallah..

Mizz ErMa said...

chemay : ala, poster yg saiz 12R aje, xde la besar sgt..hihi

Mizz ErMa said...

cekbolat : hehehe..tang baby tu, kalau ada rezeki ada la kan..=)

Mizz ErMa said...

izwan : dlm cite tu nice sbb poster dia besar..yg sy pny 12R aje..hehe

Mizz ErMa said...

zila : entah, rasanya da xde tp ce la tgk, mana tau dia extend ke..hehe