Friday, November 16, 2012

Dating @ Ikea..=P

Ahad lepas, sesudah hantar bestie gue kat bus stop hentian putra jam 9 pagi, gue juz plan nak p survey2 perabot kat area bandar sri permaisuri aje..tup2, xde angin xde ribut tetiba aje c eraziwan nih tukar plan nak p lepak2 kat ikea pulak..terkezut sat gue..hik hik hik

Mau x terkezut, ritu dia kemaen lagi cakap da x nak datang da kat ikea nih sebab susah nak parking keta..nak makan pon susah sebab ramai sangat orang kat food court tu..pendek kata, gue da mati2 ingat tu jela first + last time gue dengan c ikea nih..hahaha

jalan pon lengang aje pepagi cam nih..kui3,

beza giler, ritu petak parking kemaen lagi penuh..

muka2 yang kemaen lagi fresh di pagi hari..kui3,

kat umah da breakfast, datang sini breakfast lagi..ish3, =P

sesambil cuci2 mata tu, sempat ler grab 2,3 items..hihihi

So, moral of da story is? kalau nak p dating kat ikea, kena datang pepagi, baru ler senang dapat parking..xpayah dk buang masa pusing sana pusing sini cari petak kosong..kat food court pon xramai orang sangat..xpayah Q lelama..hehehe


22 comments:

Liquid said...

hee incek liquid suke p ikea...
makanan pon sedappp jek hehehe


-jalan2 cni

Mizz ErMa said...

Liquid : betul3, setuju sgt2..hehe

Tihara said...

as salam

akak tk penah lg pegi ikea..sedap plok tgk meatball tu:)

HeNRieTTa JoSe said...

Suka p survey brg kat sna...

Mira said...

haa, mungkin itu sebabnya org2 tua kata bangun pagi senang dpt rezeki. semua mcm smooth ja..hehe.

zan said...

bijak betul cari masa,:)

♥nurul♥ said...

wewittt dating laaa hihi

Mizz ErMa said...

tihara : hm, dia punya meatball not bad la jgk..hehe

Mizz ErMa said...

henrietta : dia punya deco pon cantik2 kan..

Mizz ErMa said...

mira : ha ah kan, sy pon rasa macam tu jgk..hehe

Mizz ErMa said...

zan : lucky betul kan..hehe

Mizz ErMa said...

nurul : sesekali sesekala la katakan..hehe

CekbOlat-bOlat said...

kemainnn dia beli barang rumah . dgn incik cuamii lak tuhh

Cik Yatt said...

tak pernh smpi sini lagi..akan pastikan sampai jugak...heh

izfanora said...

hukhukhuk.. nk meetball ikea.. daim.. sedapnyer..

Mizz ErMa said...

cekbolat : misti la..xkan nk p sensorang pulak kan..hehe

Mizz ErMa said...

cik yatt : haa, kalau nk p, p pagi2 tau..baru sume clear..hehe

Mizz ErMa said...

izfanora : ha ah, sedap kan meatball dia tp asyik sejuk aje..xpenah dapat yg panas..

Zila Zainal said...

wah wahhh dia tengah cari barang umah ke tuuuu? :p

Ann Ishak said...

ye betul dek, jangan datang masa dah tengah hari di waktu cuti2 ni ye + cuti sekolah pun hebat jugak penuhnya Ikea tu.

♥ sitifarhana ♥ said...

nmpk IKEA, teringat meatball..fuhh, terangkattt..

RealNS said...

emm , tak pernah pegi ikea lagi :(