Sunday, September 18, 2011

Aktiviti Kami Di Hari 1 Malaysia..

Pada Hari 1 Malaysia yang lepas, buat yang pertama kalinya gue rela mengorbankan waktu tido pagi gue semata2 untuk menemani c eraziwan p berjoging di taman tasik permaisuri ini.. err, ok sebenarnya gue yang mengajaknya p berjoging gara2 xdapat nak melelapkan mata sesudah solat subuh pagi itu angkara mimpi yang agak ngeri yang gue alami pada malam itu..hehehe

Kitorang kua umah lebih kurang jam 7 pagi n ++ la kan..sampai aje kat taman tasik permaisuri tuh, waa..boleh tahan jugak ramainya orang kat sana pepagi buta macam nie ek..(pagi buta la sangat emma chan oi..) err..=.=' yang paling gue xtahan, ade sorang uncle tuh siap bukak kedai sayur sayuran bagai lagi kat area parking dekat2 situ tahu..bijak bangat itu orang..nanti, para surirumah yang ade kat situ da xyah susah2 nak p pasar segar..hihihi =P

Da usai satu pusingan, kitorang pon p la breakfast kat kedai mamak area umah gue tuh..niat di hati nih nak makan roti milo aje, sekadar isi perut la katakan..tapi budak tuh request nak makan nasi lemak la pulak..adoi, xpasal2 menu sarapan pagi kitorang nie da jadi macam menu makan tengahari..sia2 jela penat lelah kitorang menghabiskan satu pusingan taman tasik permaisuri tu tadi..kui3,

waktu nih semangat kitorang masih berkobar2 tahu..hehehe

muka cam xpuas hati aje tengok gue ngah goyang2 kaki sambil snap2 pic orang2 yang lalu lalang kat situ..=P

setelah sekian lama gue menanti, akhirnya muncul jugak watak utama sesi berjoging kali nih..=D

c eraziwan yang sangat kepenatan..kesian pulak gue tengok..hehehe >___<

da usai joging, tunggu ape lagi kan..snap la 1,2 gambor untuk dijadikan kenang kenangan..=)

motif? err..entah la belalang, kupu2 pon xtau..=.='

sorang penat joging, sorang lagi penat berjalan..

cantik tol model pemandangan kat taman tasik permaisuri nih..=D

gue suka pic nih..cantik aje pemandangan dedaun yang hijau kat belakang tuh..=)

pic penutup untuk entry kali nih.. >..<

11 comments:

Mya said...

hihi saya pun selalu camtu. bajet joging lepas tu mapleyyy!!! hee... btw cantik selendang awak =)

deheartystrawbery said...

sweet giler...:)

SimplySeoul said...

Gi jogging sama-sama...sweetnya

Cik Siti Aziz said...

wah..sonoknye die..huhu
mizz erma,lain kali kalo cik buat teka teki jgn lupa join tau!cik nk promosi blog erma plak..huhu

Mizz ErMa said...

mya : tapi sy xjoging pon..jenjalan aje..hehehe
btw, thanks..=D

deheartystrawbery : semanis kurma kah? =P

simplyseoul : swit kan? hehe

cik siti : sonok la jgk..hehe
Insyaallah..=)

zOeY zAu YaH said...

mula2 joging pastu senaman snap gamba lak kan? haha..comel..

Mya said...

hee jenjalan pun dah kira okey asalkan buat stretching sikit huuu

syue zamri said...

so sweet la kak..
nice profile also...

CIK JATT said...

eceh. sweet gitu jogging sama2. aktiviti sihat nih. sis dah berkurun tak jogging

fyna said...

bestnye berjoging..fyna joging depan rumah je =P

Mizz ErMa said...

cik zoey : cam tau2 aje cik zoey nih..hehe

mya : ye ke? sy maen redah aje..xbuat pon stretching2 nih..hehe

syue zamri : hee..thanks..=D

cik jatt : kitorang pon bwu aje nak berjinak2 ngan joging nih..=D

fyna : depan rumah tu pon dikira joging ke? hehehe =P