Wednesday, September 7, 2011

Riang Ria Raya Bersama Teman2~

Riang ria raya bersama teman2 konon..bape kerat la sangat teman2 hang tuh..hihihi biasa la kan, bila transport dah xde tu, memang berangan jela nak p beraya sakan cam orang laen..harapkan teman2 datang umah jela jawabnye..sob, sob, sob, T___T

Hm, lau nak dibandingkan ngan raya tahun nih, raya tahun lepas lagi sakan kot gue beraya bersama teman2..ramai gak la yang datang beraya kat umah gue..yang gue p beraya umah diorang pon banyak jugak..may be sebab tahun nih ade teman gue yang xdapat cuti kot..yang xde transport pon ade..tu pasal x meriah? >___<

Tapi x kesah la kan..raya pon misti ade pasang surutnye jugak..ye dok? hehe yang best sal tahun nie lak, gue leh beraya bersama teman lama gue..hehe da lama xjumpa, lau silap, bertahun jugak la kot? nasib baek my dear gue sudi luangkan masa untuk jadi driver gue yang x bertauliah..hehehe =D

nih lak teman gue taem sekolah menengah..kitorang kawan stat tingkatan 1 lagi tau..pejam celik pejam celik, da hampir 10 tahun rupanya perkenalan kitorang..cepat tol masa nih berlalu..=)

nih lak teman sekolah rendah gue..yang nie lagi la lama perkenalan kitorang..=D

Harap2 tahun depan, lau dipanjangkan umo, gue nak p beraya lagi sakan dari sekarang..hehe tapi tu lah, boleh pulak gue terlupa nak ambik gambor taem p beraya umah salah sorang dari bestie gue..uhuk, banyak sangat benda yang nak dikongsi n berkongsi kononnye..=P

p/s : mentang2 la hang tuh watak utama, perlu ke setiap gambor dk kt tengah2?? err..=.=' hihihi

5 comments:

Mya said...

shawl grey dekat 2nd picture tu nampak gojes!

anyway beraya dgn teman2 mg best kan? saya pun sempat beraya dgn teman2 cuma xsempat snap gamba sb depa pemalu sgt. huuuu

zOeY zAu YaH said...

mood raya x hbs lgik haha

Mizz ErMa said...

mya : gojes kot? sebab shawl tu adik sy yg punya! hehe len kali mya kena buat2 xmalu la mcm sy nih..=P

cik zoey : mood raya sebulan woo..=D

SimplySeoul said...

Hehe...samalah kita, kalau transport xda haram nak beraya.

Mizz ErMa said...

uhuk..tau xpe..>__<

C.L.I.C.K.2