Tuesday, September 6, 2011

Riang Ria Raya Kedua~

Raya kedua nih gue xsihat sangat..demam la kononnye kan..huhuhu sedih tol demam taem hari raya cam nie..nak p beraya pon xboleh..uhuk..n nak dijadikan cite, raya kedua nih mak gue buat open house..bila da open house tu, misti la mereka2 yang dibelakang tabir tu akan bz mengalahkan PM sat kan..(sat jela) =P

Oleh sebab gue xbape nak sihat, of coz la gue dikecualikan dari menjadi ajk dibelakang tabir itu..hihihi meskipun begitu, gue pon kesian jugak sama ajk2 yang laen..xcukup kakitangan la katakan..nasib baek abg sulong gue tu agak ringan tulang orangnya..xmacam abg gue yang sorang lagi..(0ps, termengumpat pulak!) hihihi

Yang tak best bila da sakit nie pulak, mistilah taem terpaksa menanggung sakit itu sendirian..sob, sob, sepetang gue habiskan petang raya gue dengan tido aje dalam bilik..bila tersedar skit, mula la sakit2 sendi tu datang..last2, gue terpaksa gagahkan jugak diri gue nih menelan panadol sebijik..uh, mau 3, 4x jugak gue telan panadol tuh..

koff, koff, kesian pulak gue tengok budak yang berbaju biru tuh..lemah xbermaya aje nengoknye..kui3, =P

oleh sebab gue xbape nak sihat pada ari tu, ambik gambor pon kat tempat yang sama aje..maklum la, xlarat nak p posing ke sana ke mari la katakan..T___T

bila usha2 balik gambor raya tahun nih, banyak pulak gambor kitorang 4 bradik nih dengan mak kitorang..biasa, 1 keping aje..itu pon kalo ade..mungkin sebab tahun nih ade + menantu sorang kat dapo kot, kurang la skit keje mak gue nih..hehehe ^___^


waktu nih pagi merangkap tengah ari..kiranya gue larat lagi la nak tunjuk muka kat ruang tamu nih kan..hehehe

1st taem tu gue beraya dengan natural beauty kat umah..(natural beauty ker..) natural la wei..biasa, mau 14 lapis bedak gue..=P

nih lak gambor penutup dari gue..hm, nie la satu-satunya gambor berdua yang gue ade dengan mak gue untuk raya tahun 2011 nih..>___<

7 comments:

♛ Azie Azra ♛ said...

EMMA CHAN! SELAMAT HARI RAYA. SORRY LATE :)

Miss A said...

hehe,slmat hari raya and smoga cepat sembuh hunny :)

Mizz ErMa said...

azie azra : hehe..small matter aje..slamat ari raya jgk..=D

miss a : koff, koff, slamat ari raya n thanks..=P

deheartystrawbery said...

cute mute pic awk..selamat hari raya

Mya said...

get well soon oke =)

Ninie said...

Comelnya mata emma...bulat mcm Korean doll...hehe. Slm ziarah. Kiter dh follow awk...
follow me too!

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/i-am-pink-blogger-berlemak.html

Mizz ErMa said...

deheartystrawbery : hee..thanks, slamat ari raya jgk! =D

mya : koff, koff, thanks mya! =P

ninie : mata korean doll bulat ke? hehe..ok, thanks~ =)