Saturday, September 10, 2011

Bersuka Ria Di Taman Tasik Permaisuri~

Hee..sepatutnya, taem nih masa untuk gue berehat2 di umah coz gue masih lagi dalam mood bercuti! hehe my dear lak da stat keje ritu n petangnya, boleh pulak beliau mempelawa gue untuk menyambung sesi istirehat itu di taman permainan tasik permaisuri nih..uhuhu sangat kebudak-budakan okeh! (elleh, padahal hang bukan maen lagi excited nak p, siap bawak camera lagik!) err..=.=' hihihi

Hm..ntah lorr, sejak dua menjak nih, gue rasa cam xbersemangat aje lau nak dibandingkan ngan ari2 sebelum nih..gue pon xtau nape..mungkin ke ade kaitan dengan notis perletakan jawatan yang da pon selamat sampai kat tangan bos gue sejak seminggu yang lepas? lau pk pk balik, gue langsung x menyesal tang tuh..nak menyesal mendenye, gue memang da nekad pon nak benti keje kan..

So sekarang, gue da xnak bebankan kepala otak gue dengan dk pk sal benda2 nih, gue juz nak enjoy aje walaupun kekadang tuh gue rasa cam lambat sangat2 bulan september nih nak abis..(mentang2 la last day hang keje pada 30hb nih) =P tapi..hm, ke sebab bakal berjauhan yang membuatkan gue rasa cam berat ati aje nak benti keje? ye, kami berdua memang keje dibawah bumbung syarikat yang sama a.k.a 9 hours per day ok! hehe

ah, pedulikan aje sal benti2 keje tuh.. pape pon, kita enjoy dulu~ (^___^)v

ye, gue tahu bahawa luh akan sentiasa menyokong gue dari depan, belakang, kiri dan kanan! (>___<)v

Hi! nama saya Eraziwan..nama anda?
Hi! nama saya Emma Chan!
motiff?? err..=.='

gambor penutup untuk entry kali nih..
Emma Chan, kuatkan semangat anda!
kata c eraziwan kepada c emma chan..(",)

p/s : kenapa gue dan peace sangat tidak dapat dipisahkan di dalam entry ini?? ade udang di sebalik batu kah?? uhuk, no komen..T.T

p/s/s : semalam kitorang p tengok cite hantu bonceng..hm, xde la best sangat..biase2 aje..niat di hati nak p tengok cite c babun yang konon2 cam best sesangat tuh..tup2, da xde upanye cite tuh kat panggung..uhh, frust2!

7 comments:

Anonymous said...

nk g jejalan lg...

Mizz ErMa said...

lagi2 senario mau nggak??

Mya said...

bestnya dapat outing with the beloved one =) lagi best kalau picnic sekali hee. btw gambar semua comel! =D

Mizz ErMa said...

memang best! mengalahkan budak2 pulak..=P

zOeY zAu YaH said...

happynya dua org budak kecil ini haha

Mya said...

suka tengok orang happy =D

Mizz ErMa said...

cik zoey : itu lah pasal..=P

mya : sy pon suka tgk mya epy~ =D