Thursday, September 22, 2011

Rezeki Ada Di Mana2..=)

Semalam a.k.a 2 ari lepas, gue p intebiu kat taman segar area Leisure Mall..nasib baik b4 nih gue da penah p da kat leisure mall tuh..so, taem officer company tu bagi hint2 lokasi company die kat mana n dekat dengan bangunan ape, gue da boleh agak la company tuh kat mana kan..hehehe

Nak dipendekkan cite, alhamdulillah..syukur sangat2 coz gue berjaya jugak dapatkan kerja b4 bergelar seorang penganggur yang terhormat pada 1hb nanti..hehehe nih 1st taem tau gue p intebiu, gue dapat terus keputusan intebiu tu..uhuk, tak sangka intebiu kali nih sangat tidak mengecewakan! sob, sob, *terharu yang teramat..T____T

Akhirnya, terjawab suda dilema yang membelenggu diri gue sejak dua menjak nih..hm, memandangkan gue da dapat keje baru, so gue on kan jela percutian gue tu kan..hehehe tapi, tapi, gue stat keje kat tempat baru bermula 1hb nih..xtau samada bos baru tu akan luluskan ke tak permohonan cuti gue selama seminggu nanti..wu3, T-T

petang tu, abis jer ofiz hour, kitorang p lepak2 kat leisure mall..konon2 p celebrate kejayaan gue la kan..hehehe
*lapo punya pasal, bergegor2 gambor nih dibuatnye..=P

lepas tu kitorang p tengok cite c mr.bean nih..hm, not bad la citenye..tapi, xde la best sesangat..lau nak dibandingkan ngan cite kl gangster, kl gangster lagi best kot..hehehe next movie lak gue nak p tengok cite bini2 ku gangster..=D

13 comments:

zOeY zAu YaH said...

bestnya mcd T_T

CIK JATT said...

congrats and selamat bercuti!

Mya said...

tingin nk tgk cite ni! =D

SoLy SoLicious said...

waah..dah nengok eh iter tu.. kite lum nengok lg..huhu

ctk said...

hehehe...so sweet..g celebrate skali....tahniah ye da dpt ke :D

Mizz ErMa said...

cik zoey : tau xpe, ayam pulak masih hot..uhh, sedap sampai menjilat jari..T-T

cik jatt : hee..thanks~

mya : p la tengok p best yg biase2 aje kot..hehehe

soly solicious : p la tgk..petah tol mr.bean berdialog dlm cite nih..hehe

ctk : swit ke? hehe thanks~

Khairull-Dean said...

jalan2 sini sambil tgk muka Mr BeaN... nge3x...

Salwa said...

congratz. terus je dapat keje kan. btw cite johny english sangat best, ;)

zOeY zAu YaH said...

bestnya dh tgk pokcik joni tu kan? saya x tgk pun lg huhu..T_T

WuMing said...

Best laaa celebrate ngan tersayang..

He..he..he..

Mizz ErMa said...

khairull-dean : ramai tol peminat mr.bean nih..=P

salwa : thanks..yup, not bad la cite die..=)

cik zoey : cik zoey tggu hencik papa la, p tgk sama2..hehe

wuming : tau xpe..=D

LittleGurl said...

wah dah dpt keje. kite tak dapat pong lagik sobsobsob neway gud luck sayangs! ;)

Mizz ErMa said...

thanks..btw, kena berusaha lagi laa..jgn putus asa..=)

C.L.I.C.K.2