Thursday, September 8, 2011

Riang Ria Raya Bersama Si Dia~

Hee..masa telah mematangkan kami berdua! ke juz mematangkan gue aje?? =P p xkesah la kan, buktinya? hm..last year, gue p beraya umah c eraziwan dengan teman2 seramai 3 orang + dengan perasaan yang malu2 meow..>___< this year lak, gue p beraya sendirian aje tanpa rasa malu2 meow seperti last year meskipun perasaan malu2 meow itu masih ade! hihihi =P

Bukan itu aje, this year jugak gue p beraya umah c die sebanyak 2x tahu! uhh, ini memang diluar kawalan gue..ianya berlaku secara spontan aje..sob, sob, (tol ke spontan?) err..=.=' hehehe tapi, ini sangat tidak adil! uhuk, gue p beraya umah die sensorang + 2x tapi c die datang beraya umah gue bersama teman2 seramai 2 orang n 1x aje! sangat tidak adil bukan? sob, sob, T___T

Tapi, bila pk pk balik, cuti raya tahun nih gue lebih banyak berjalan lau nak dibandingkan ngan tahun lepas..hehe best2! selalunye, gue asyik terperap aje kat umah bila cuti raya..>___< mungkin c eraziwan gue tuh da jemu kot mendengar keluhan2 gue yang berbaur sedikit kebosanan memandangkan xde pape sangat yang gue boleh buat kat umah..=D

my complete fb profile picture! hee..xtau la nape, segan lak rasa nak taruk gambor berdua cam nih kat fb..lau kt sweet + sour gue nih, selamba badak aje taruk..hehe tapi tu lah, bila tengok profile picture orang laen yang selamba aje taruk, rasa cam jeles la pulak kan..T___T tambahan pulak, gambor nih nampak cam romantik aje, rasa cam nak buat jadi header bwu lorr..boleh tak ek? hee =P

salah satu aksi dari si pemandu yang bajet kiut dan si penumpang yang sememangnya miut..hahaha

hidung tu da hilang ke gatalnya bang?
*jangan marah, nanti kena jual! =P


sebagai seorang pemandu yang berhemah, bergambar didalam kenderaan yang sedang bergerak sangat tidak digalakkan ketika memandu! sekian, terima kasih. kata c eraziwan kepada c emma chan.
=..='

nih lak pic yang gue sempat mintak adik gue tolong snap kan taem c eraziwan datang beraya umah gue..sedondon gitu..hehehe =D


entah ape la yang dibualkan tu, bergegor2 tangan c photographer nih dibuatnye..ish3,


uhh, memang terang lagi bersuluh bahawa gambor sangat tidak reti untuk berbohong..gue sememangnya kelihatan tidak sihat disitu meskipun kekasih hati sudahpun berada di sisi..=P

9 comments:

zOeY zAu YaH said...

amoih sedondon depa hehe

sekamar rindu said...

gambar2 yg romantis...

Mya said...

sweetnye berbiruan =) jeles ni =p

Mizz ErMa said...

cik zoey : tau xpe..kaler utk thn depan belum ade lagi..hehe =P

sekamar rindu : hee..thanks..=D

mya : moh la join kami berbiruan skali..>_<

zOeY zAu YaH said...

taun dpn lmbt lg tu haha..ke kawen trus? haha

SimplySeoul said...

Sweetnya gambar bersama tu...

Mizz ErMa said...

cik zoey : lau nak kawen, kena tggu cik zoey naek plamin luh..=P

simplysoeul : hee, thanks! *blushing*

LittleGurl said...

kite tade pom gambar ngan si dia taun ne, masing-masing sibuk dengan majlis kat rumah uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *jeles ok* ;P


happy eid mubarak syg! alamak, dah lewat ke? -_-"

Mizz ErMa said...

memang da terlambat pon..hehehe btw, slamat ari raya jgk..=D

jgn jeles2, ade masa nnt, p da berdating sakan..=P

C.L.I.C.K.2