Wednesday, November 23, 2011

Ceritera Kami & Komik..

Kejadian nih berlaku pada wiken yang lepas..(yela, xkan berlaku pada wiken yang akan datang pulak..ape la hang nih!) err..=.=' hihihi sabtu yang lepas kitorang p dating lagi..uhuk, da lama bebenor rasanya gue x p lepak2 kat midvalley tu..tambahan pulak, kat midvalley aje satu-satunya tempat yang ade jual komik best2..(setahu gue la kan) hehehe

So, plan asal kitorang mau p lepak2 kat the mines terpaksalah dibatalkan tanpa kerelaan hati gue..wu3, (gila hang tamak haloba, xkan mau p lepak kat dua2 mall kot!) yea gue tau itu mustahil sebab tu gue sanggup korbankan cool blog coklat yang tersangatlah cool itu semata2 nak p beli komik baru yang tersangatlah best kat midvalley ini..hehehe >___<

Jangan xpercaya, gue sememangnya seorang yang boleh dikategorikan sebagai kaki komik sebab sejak kecik lagi gue udah mula berjinak2 dengan dunia komik nie..sebutkan aje nama komik tuh, gerenti gue da penah membacanya..tapi komik2 yang best jela kan..yang hampeh2 buat ape, buang masa gue aje..kui3,

haa..lau nak tau, nih la satu-satunya (satu ke tu? awat nampak macam 3 aje?) komik yang terpilih untuk dijadikan koleksi peribadi gue..hehehe (peribadi la sangat emma chan 0i..) yela, gue ingat lagi taem gue kecik2 dulu, akak gue marah sesangat kalo gue beli komik sebab katanya, bia die sorang aje yang bazirkan duet mak bapak dengan beli komik2 nih..gue juz baca aje..(dulu kitorang sume masih dibangku sekolah)

nak dijadikan cite, gue sekarang kan da besar panjang, da pegang duet sendiri da pon..so, gue bebas la nak beli ape pon kan? hehehe =D tapi tu lah, masa kecik2 dulu tipu la kalo gue cakap gue xpenah beli komik..taem kecik2 dulu gue suka beli komik macam yang gue tengah baca kat MPH nih..tapi tu lah, komik jenis nih mahal la skit lau nak dibandingkan dengan komik kat atas tu..hehe

kebetulan pulak taem kitorang p lepak2 kat MPH ritu, gue ade la ternampak banner fazley nih..0o0o, die ade buat majlis pelancaran buku die la kat sini rupanya..gue pon ape lagi, teruslah mengheret c eraziwan untuk bersama-sama mencari lokasi dr.fazley nih..eh2, macam xpercaya pulak..gue bukan aje ketemu sama dr.fazley, imran ajmain + abang nara (owner beautiful nara) + wife abang nara pon ade rupanya..hehehe tapi macam biasa la, gue juz tengok dari jaoh aje..segan la katakan..kui3,

hm..lebih kurang 2,3 jam kitorang lepak2 sambil membaca beberapa buah komik kat MPH nih, tunggu ape lagi kan..blah jela..kaki pon da mula da rasa kebas2..hehehe (mau xkebas, kemaen lagi hangpa berdua nih dk mengadap komik kat situ!) biase ler bro, kate sehati sejiwa? (sehati sejiwa la sangat emma chan oi..) jeles ler tu..kui3, =P


8 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh..

minat komik rupanya....bagus2...xpa berjam2 kat mph tu..kekeke

zOeY zAu YaH said...

haa best baca komik..

Nur Aischa said...

wahh rupanya akak pn suka baca komik ea :D

Ihsan Arifin said...

membaca amalan mulia hehe. btw, klu free nanti gi lah panjat bukit broga tu. best :)

El-Janna said...

sama la^^ baca je beli xpun^^

lia fen said...

mak aih kaki komik..mst byk collectin ni..

Pondok Usang said...

wahh.. dua-dua minat yg sama.. =)

Mizz ErMa said...

ila honeybunny : bukan stakat komik, novel pon minat jugak..hehehe

cik zoey : best kan? kalo part yg lawak, memang enjoy..=D

nur aischa : ade masa boleh la kite tukar2 komik pulak..=P

ihsan arifin : itu la pasal..kalo ade masa, tingin jugak nak p lepak2 sana..hehe

el-janna : tang baca p xbeli tu la yg paling best..hihihi

lia fen : akak sy yg byk collection, sy lak bwu nak berjinak2..hehe

pondok usang : tau xpe..kui3,