Tuesday, November 1, 2011

Lagi2 Dating..=D

Hm..rnie da 1hb November, pejam celik pejam celik, da nak akhir tahun rupanya..adik gue cakap, 2 minggu lepas cuti raya haji nie, sekolah akan tutup selama sebulan setengah..uhh, best bangat sih! kan best kalo ofiz pon macam tu jugak..>___< (uish, lebih2 pulak hang nih!) pape pon, xsabar tol rasa nak balik kampung wiken nih..=)

Oh ya, minggu lepas dua minggu lepas gue p dating lagi..hehehe rasa macam da lama aje kitorang x kua dating..(hm, yelah tu emma chan oi..hang nih bukannya boleh percaya sangat) err..hee betul ler..hm, x pon mungkin sebab entry gue banyak di konker oleh percutian ke korea kot, tu pasal entry sal dating cam terpinggir skit..kui3,

Oleh sebab sabtu lepas gue xkeje, so gue ikut ler c eraziwan p ofiz sesambil gue nak lepaskan kerinduan yang bersarang kat ofiz lama tu kan..abis aje ofiz hour, kitorang leh p dating terus..so, c eraziwan da xpayah sesusah nak p ambik gue kat umah..bijak tol planning gue nih..hehehe (well, u know me~~) =P

da setel mam, gue tukar plan lagi memandangkan petang masih muda dan kedai makan kat bangi tu pon belum bukak lagi, kitorang p layan movie kat alamanda pulak..movie2 yang ade sume gue xtau tahap ke-best-an nya, so bila tanya aje c gadis counter, die suggest tengok cite what is your number nih..

>
uhh..hensem bangat si colin ini..i like~~ cite die pon agak best walaupun ade beberapa adegan yang agak xsenonoh n sangat xseswai untuk budak2 bawah umo..maklum la, untuk tontonan 18sx katakan..kui3, =P

nih beberapa item yang gue sembat kebas kat jalan tar tadi..waa, mentang2 da lama gue xjejakkan kaki kat jalan tar tuh, anak tudung yang biasa rm5 satu da jadi rm10 untuk 3 pieces ek..hebat! =D

nih pulak tudung express + shawl hitam..(da lama xbeli tudung baru) hihi


14 comments:

Salwa said...

seyes. 3 for RM10?! Yeay! Makin murah. leh beli banyak2.hehe.

sayasyue said...

untunglah ;D

NurSuhada Md Arifin said...

mu g mke mna ni ma? aduh, dap eh orang gak..hahaha:p

Daddylicious said...

KFC adalah pilihan yg mudah dan segera...:)

CikPuan Fara said...

wahhh seronok jln2! sis pun try jugak la kepsi yg baru tu :)

mekasih jd follower akak ye =))

Liya said...

follow u back sweeties!

ILA HonEyBuNNy said...

bestnya datink..nak datink jugak..hehe

tgk KFB baru teringat nak cuba ayam kfc y hot tu..ehheh

Mya said...

nampak lainlah pakai tudung with inner cemtu. comel! btw, amboiii shopping sakan eh? =p

nurkaloi said...

bangi? makan kat ane tuh?
cer kongsi skit heheh

aleen aiden said...

kfc ade menu baru ke?kene try nih...hu3

ctk said...

jelesnyer tgk dia g dating..huhuhu

zOeY zAu YaH said...

sweetnye...takpe2 tk jeles..psl sabtu nih saya pun nk dating gak hahahaha(tetiba).

ILA HonEyBuNNy said...

salam aidil adha ;-)

tgk tudung rasa nak shopping tudung ja neh..heheh

Mizz ErMa said...

salwa : betul, xtipu..3 rm10, murah bangat..hehe

sayasyue : tang mana yang untung tu? =P

suhada : mam kat cheras lau xsilap..hehehe

daddylicious : betul3, mcd pilihan no.1, kfc lak pilihan no. 2..=D

cikpuan fara : try la..rugi lau xtry..hehe

liya : thanks..=)

ila honeybunny : ayam tomyam kfc memang terbaek! ehehe

mya : laen tang mane tu? hehehe xde lah, shopping biase2 aje..kui3,

nurkaloi : aduh..xpasti la kat mana, tapi kat bandar baru bangi la..hehehe

aleen aiden : try jgn xrty..sedap hingga menjilat jari..=D

ctk : moh ler p dating sekali..=P

cik zoey : selamat berdating la ek..hehehe