Tuesday, November 15, 2011

XTVT di hujung minggu..=D

Sabtu lepas gue p dating! hihihi rasa macam da lama sangat kitorang x p dating..yela, ritu kan raya..so, of coz la kitorang sume balik kampung kan..bila kat kampung tu, memang xde nye nak dating2 bagai..memasing sebok memanjang dengan komitmen laen kat umah tu, lebih2 di hari raya kan..xpe, gue paham..huhuhu

Aidil adha tahun nie mak gue buat makan2..agak meriah la kan sebab dari pagi sampai ke malam sedara mara datang..tapi tu lah, sebok punya pasal, kitorang sefamily xsempat pon nak berposing2 sakan di hari raya itu..gue bukan maen lagi sakan bergaya..(hm, yelah tu emma chan 0i..) hehehe
eh? awat cite sal raya boleh termasuk sekali dalam entry dating gue nie ek? heran tol..(?_?)

Sebenarnya dating kali nih bukan macam dating2 yang sebelum nie sebabnye kitorang bwu aje berbaek2 dari perang dingin yang maha dasyat! (banyak la hang punya dasyat!) hihihi =P tapi tu lah..syukur alhamdulillah sebab jodoh kami masih quat n hasilnya? perasaan gue pada c die makin hari makin menebal..chewah..hehehe

xtvt di pagi hari of coz la breakfast kan..biasa gue mam nasi lemak aje..(memang itu je pon menu yang ade di pagi hari) kui3, lepas tu kitorang p keje..balik aje dari keje, kitorang p lepak2 kat leisure mall jap sebab ofiz gue memang dekat sesangat dengan leisure mall tu..jangan xpercaya, kat leisure mall tu jugak la gue penah terserempak dengan FATIN LIYANA + pakwe die sedang berdating..tapi tu lah, tengok dari jauh jela sebab gue segan nak tegur die..hihihi

lepas tu, kitorang p mam abc kat seksyen 2, shah alam..ini merupakan kali yang ke-3 gue mam abc kat sini..abc di seksyen 2 sangat best okeh! hihihi niat di hati nak lepak2 sekali dengan bestie gue yang study kat uitm tu tapi die still kat kampung lagi..hm, nak buat macam mana, next taem jela kan..oh ya, kat leisure mall tadi kitorang p shopping2..(banyak la hang punya shopping2, beli kasut je pon!) err..=.=' hehehe pape pun, thanks dear..kasut tuh memang cantik..=D

petang tu pulak, gue temankan c eraziwan p tukar keta kat umah bapak die a.k.a bakal bapak mertua gue di seksyen bape entah kat shah alam tu..lepas tu kitorang p kedai nset, repair nset yang bwu aje gue beli kat kampung ritu..kesian nset bwu gue, umo xsampai pon lagi seminggu, dah kena masuk hospital disebabkan oleh kecuaian gue..nasib baek xpayah masuk icu..tukar bateri je pon..hehehe buat saspen gue aje tau..ingatkan teruk sangat die punya kerosakan..

malam tu pulak kitorang p lepak2 kat i-city..jangan xpercaya, ini merupakan kali pertama gue p i-city bersama c die tahu! hm, lau xsilap..b4 nie gue penah p dengan sepupu sepapat + akak2 gue..i-city sekarang da banyak berubah..da macam theme park pulak gue tengok..tapi permainan die xde la mencabar macam kat lotte world, korea tu..hehe kitorang sempat naek satu aje, entah ape la nama menda alah tu..kitorang pusing2 tengok pemandangan i-city dari atas..cantik! =D

9 comments:

CikPuan Fara said...

hi tuan blog yg comey.. aiyo kecur tgk abc sekyen 2 tu.. teringat zmn kat uitm dulu.. hikhiks ;)

mekasih yer sis komen entry akak.. toche2 ^^

Adylea19 said...

aigooo..terlepas nak dating sama kamu! >___<

zOeY zAu YaH said...

baguslah semuanya ok..smoga bahagia selalu =)

Salwa said...

Dulu mase degree selalu lepak makan abc kat seksyen 2 gak.sedap2.

NM02 said...

hi

salam kenal

singgah sini terus follow

kalu sudi, jom follow kita pulak

maceh

^_"

ILA HonEyBuNNy said...

seronok betoii beraktivity dgn yang tersyg.....;-)

ABC tu...terliur la..hehe

Mizz ErMa said...

cikpuan fara : best kan abc kat seksyen 2..hehe

dila : tu lah pasal..len kali kto plan molep k? =)

cik zoey : thanks..=)

salwa : sedap kan? rasa macam nak tpaw buat balik aje..hehe

nm02 : thanks..=)

ila honeybunny : nk rasa x? hehe

Adylea19 said...

bereh2.. len kali yeh ^___^

Mizz ErMa said...

insyaallah..=)