Monday, November 14, 2011

Kenduri Kawen..=)

Wah..berkurun rasanya gue xupdate c sweet + sour gue nih..nak buat macam mana, masa xmengizinkan kononnye..hehehe hm, sepanjang beberapa hari nie, banyak sesangat benda yang berlaku di sekeliling gue..yang elok ade, yang xelok pon ade..memandangkan masa gue sememangnya terhad setiap ari, terpaksa la gue agih2 kan ceritera cinta gue yang tengah Q panjang tu..hihihi

Wokeh, gue mulakan entry gue yang ketiga pada bulan november ini dengan ceritera kawen k..hehehe (eh2, yang hang xpepasal tergedik2 nih apahal..ish3, anak sape la nie..) err..=.=' hihihi ah, lantak p jelah..citenye macam nie...semalam, ex anak buah gue kawen..so, kitorang satu ofiz p la reramai majlis kawen die..walaupun diorang x bersanding, tapi majlis diorang still nampak meriah..=)

Oh ya, kalo xsilap gue, cite disebalik tabir sal pasangan pengantin nih ialah, diorang da bercinta selama 10 tahun tahu! uhh, xsangka jodoh diorang sangat kuat sehinggakan percintaan mereka akhirnya berjaya menjejakkan kaki ke jinjang pelamin..selamat pengantin baru sekali lagi gue ucapkan..semoga kekal berbahagia hingga ke akhir hayat hendaknya..(entah kepada sape la gue tujukan ucapan gue nih, c pengantin bukannya tau pon kewujudan sweet + sour gue nih) kui3,

haa, inilah dia rombongan2 yang gue maksudkan tadi..kami sepatutnya ber6 tapi yang sorang lagi awal2 da sampai sebab die kan c photographer yang x bertauliah..sape lagi kalo bukan c pengambil gambar kami ini..hehehe

kami sampai lambat..pengantin pon da selesai makan beradab..nasib baek kitorang masih sempat dengan sesi memotong kek ini..oleh sebab c photographer merupakan geng kitorang, so sesi memotong kek ini dengan x malunya telah di konker oleh kami semua..hahaha teruk betul..=P

hahaha..kelakar pulak gue tengok aksi c pengantin lelaki..lau xsilap gue, nih gambar candid sebab taem nih kitorang tengah sebok panggil director yang xbertauliah join skali dalam sesi bergambar ini..pape pon, gambar nih memang terbaek! =D

kesian pulak gue tengok gambar c azian tu..(yang hujung skali) nape la gambor die asyik xsempurna aje..mungkin ini la padahnya kalo terlebih tinggi kot? hehehe (mentang2 la hang tuh xcukup tinggi, sedap pulak mulut tu p mengata orang ek..) err..hehehe

pandai betul c photographer yang xbertauliah ini ambik gambar..xsangka gambar gue + pasangan (chewah..) pon ade sekali..hihihi


5 comments:

ctk said...

kamu bila nak kawen??? hihihi..jeles lak gk org kawen nie..huhuhu

*amboooii..memang pndai photografer tuh..nampk korg ye..hihihi..terbaik! hahaha


-tarikh tutup contest 13 dis..msih byk mse lg nk pikir..hihi..trime kasih :)

ILA HonEyBuNNy said...

hehehhehe....

muka happy semua...suka2..
kek pengantin tu....terliur tgk..nak stoberry..ehehhe

aleen aiden said...

perghh kek die..mabeles bapaknye!

waaa lamenye bercinta..jeles2.hu3

nurkaloi said...

gambar cantik !!!

Mizz ErMa said...

ctk : bila smpai seru sy kawen ler..jmput la dtg ek..=P

ila honeybunny : tau xpe, da lama xmam strawberry..=D

aleen aiden : ha'ah kan, kalo dh jodoh tu xkan kemana..

nurkaloi : thanks..=)