Friday, April 13, 2012

Jenjalan di hari cuti..=D

Yeay, esok cuti lagi~~ uhh, bahagia betul rasanya..hehehe oleh sebab sejak dua menjak nih di wiken hari pon gue asyik bz aje memanjang, so esok boleh ler gue beristirehat macam orang laen..hihihi sebabnya? esok + lusa c eraziwan nih ada reunion dengan budak2 poli shah alam dia selama dua ari berturut2..so, terpaksa la gue melepak kat umah aje kan, tak kan gue nak p pusing2 cari barang sensorang pulak..selamat jalan romeo ler jawabnya..huhuhu =.='

So, aktiviti gue pada ari rabu yang lepas boleh dikatakan agak padat jugak lah walaupun plan asal nak kua pepagi lagi tapi oleh sebab kesihatan c eraziwan tak bape nak mengizinkan, so terpaksa la kitorang kua macam biasa..oleh sebab masa yang kami ada agak terhad, entah macam mana gue boleh lupa nak p cari hamper baby kat sogo tuh..gue tak jejak pon kaki kat sogo tu..tak sempat lorr..sob, sob, gue sempat p semua house + jalan tar + leisure mall aje..T..T

gue yang kebuluran..wu3,
mau tak kebulur, dari pagi sampai ke petang gue tak makan pape pon tau..plan asal nak p breakfast luh b4 memulakan perjalanan tapi apa boleh buat, kita hanya merancang~ nak dijadikan cite, pukul 2++ baru ler c eraziwan nih bawak gue p mam..sampainya hati~ T___T

 
us~ hihihi
dalam banyak2 gambar yang gue kemaen lagi excited dk snap sebab da lama sangat kitorang tak bergambar bersama, sekeping ini aje pic yang boleh dikatakan agak okey sebab pic nih satu2nya c eraziwan nih senyum..pic2 laen asyik masam mencuka aje..aish, risau betul gue bila memikirkan tentang majlis kawen nanti, kang tetamu2 cakap c eraziwan nih kena kawen paksa pulak..hm,

haa, ini pulak kaen boria belah family gue..hehehe
1st taem gue tengok kaen nih, gue da berkenan tau..nasib baek ler kaen nih ada stok lagi..tema umah gue kan pink + putih..so, memang ngam sangat ler kaen nih dengan tema umah gue nanti..hehe tema umah eraziwan pulak kaler hitam + putih so dia pon beli kaen yang polka dot macam nie jugak tapi kaler hitam + putih..xsangka sama pulak taste kitorang dalam sesi pilih memilih kaen nih..hik3,

ini pulak stok2 manik yang sempat gue kebas taem dk jenjalan cuci mata kat semua house..manik nih gue nak gunakan untuk hias dress hitam gue ritu..hehehe hopefully, dress gue nanti tuh akan lebih berseri2 lah yer dengan adanya manik2 yang kemaen lagi kalerful macam nih..hik3, =P


20 comments:

Umie Naziera said...

kompem bling2 baju tu nnti

Romeo Laut said...

Mizz erma in da house? rasa lebih tepat kalau jadi 'Mizz erma in the car'. Hahahah. Seronok tengok orang nak bernikah muda-muda.

ishiko said...

amboi, boria yo..

aRa ❤ aFiq™ said...

umah ara ada kenduri xpnh boria.. huhu

Teenager Housemaid said...

rajin tul mizz erma ni buat semua sendiri..:D

Cik Yatt said...

wah..tak sana nk tngok pengantinyeee......auuwww

HeNRieTTa JoSe said...

wah....mmg cun la....polka dot dua-dua belah...mmg sehati sejiwa btl nie...

pss....xsabar nak tgk dress yang di make over tu nanti....

mirmashi94 said...

kuat betol cik ema nie shopping. hehe . jeles pulak kite -.- . hik3

adda siempre said...

comel bju maa

Juliet_iRa~" said...

kat jalan tar n semua house mmg tumpuan la kan kalo nk beli brg2 utk wedding ni..:)

Mizz ErMa said...

umie naziera : tau xpe, hehehe

Mizz ErMa said...

romeo laut : ala, in da car tu jarang aje, kui3 ha ah, sy pon rasa seronok jgk sbb seru sampai awal..hehehe

Mizz ErMa said...

ishiko : macam tu ler nampaknya..hik3,

Mizz ErMa said...

ara : err..yeke? hehe sy pon first taem la nie nk buat boria..=D

Mizz ErMa said...

teenager housemaid : apa boleh buat, terpaksa la sebab nk cut budget punya pasal..hik3,

Mizz ErMa said...

cik yatt : haa, sama la kite..sy pulak xsabar nk jadi pengantinnye..hik3, =P

Mizz ErMa said...

henrietta : hehehe..sama la kite, sy pon xsbr jgk nk tggu dress tuh siap walaupun xstat pon lagi sesi jahit menjahit tuh..hehe

Mizz ErMa said...

mirmashi : ala, kite shopping barang2 keperluan aje..sob, sob,

Mizz ErMa said...

juliet ira : itu ler pasal tapi xtau la nape xjumpa pulak kedai besar kat semua house tu..sob, sob,

Mizz ErMa said...

suhada : ehem2, tgk ler plop peyo hop pilih..hihihi

C.L.I.C.K.2