Monday, April 23, 2012

Meniti Hari2 Yang Kelam Lagi Kabut~ @.@

Ya ampun.. xtau la nape, sejak dua menjak nih, gue rasa macam kesuntukan masa sangat2..kejap nak kena buat itu, kejap nak kena buat ini..hanya tuhan aje yang tahu betapa kalutnya gue saat nih..sob, sob, (tetiba rasa macam bwu tersedar daripada lamunan yang panjang) err..hehehe yela, sape suh pepandai sangat kan..kejap nak tunang, kejap tak nak tunang lepas tu tetiba nak tunang pulak.. adoi, sendiri tanggung ler jawabnya..hm, T..T

Rnie da 23hb, lagi beberapa ari je lagi majlis gue.. setakat nih, veil nak pakai taem majlis nanti belum siap, lagi 20% kot nak siap? tudung bawal plain pon belum tampal + jahit manik2 lagi, dress hitam pon belum stat jahit manik2 + labuci2 jugak (tetiba aje mak gue suh jadikan dress bertandang tuh jadi dress bertunang T.T), bunga2 tisu utk hias kat hantaran bwu aje buat 5%, OH NO ! macam mana nie~ >..< Ya Allah Ya Tuhanku, Permudahkanlah Segala Urusanku..Amin,

xtau la nape, taem tengah kelam kabut macam nie, boleh pulak kitorang p join kursus kawen selama dua ari berturut2 pada ari sabtu dan ahad yang lepas..alahai, c emma chan..kalo hang p join aje kursus kawen nih lepas bertunang kan boleh, xde la hang kesuntukan masa macam nih..(err..itu ler pasal, hm..apa boleh buat, nasi da jadi bubur) tapi xpe lah, janji kursus kawen gue udah selesai udah ler kan..hehehe

 Abis aje kursus kawen, kitorang pon cecepat p lepak kat jalan tar pulak untuk cari satu dua lagi barang yang tak sempat nak beli taem kua minggu lepas..alang2 da ade kat sana, tetiba pulak gue mengidam nak pekena lamb chop kat food court sogo..hehehe bagi gue, lamb chop kat food court sogo nih not bad lah jugak rasanya..
adoi, layankan aje lah c emma chan nih..(kata c eraziwan didalam hatinya) =P

tadaa~
haa, inilah dianya c lamb chop yang gue dk mengidam sangat tu..hehehe
walaupun rasanya agak tidak sesedap seperti di kedai2 western yang laen, bagi gue pulak, cukuplah sekadar untuk mengisi kekosongan tangki perut ku yang sebesar jari manis ini..hik3,

 
petang tu pulak, sesambil p cuci keta kat pekan sungai besi, kitorang singgah ler sat pekena som tam dulu..uhh, betul2 kaw lah som tam nih..hot & spicy bangat..tapi satu aje kureng, maybe sebab betik yang dia pakai nih tak fresh sangat kot..kalo fresh, gerenti lagi sedap hingga menjilat jari, kan? (tau xpe) hehehe =D


15 comments:

Sarah Mohd Saleh said...

beshnyerr die dah nak btunang....;))

uyaitusaya said...

:)

Cik Yatt said...

bese la tu..time2 da dkat mmg jdi pning.. pape smoge dpermudahkan urusan keh...

MaYa MustWany said...

haaaa ayok..bru kelam kabut.kikiki

insyaAllah leh nya.mas doakan ema dipermudahkan sgala urusan n lancar.

xpernah lagi makan kat food c sogo tuh.sdp ek..nk try la nnti

♔Lady Ainaa♔ said...

Oh my sgt sedap mknannyew..by the way, semoga Allah permudahkan urusan hidup sis... selamat bertunang semoga hubungan sis hingga ke syurga..amin...

ღ yATz~ said...

ala..tp ok jgak da setel awal2 kn...
insyaALLAH dear..evrything sure gonna be fine ok..try ur best ok!nsib jaoh kalo x ley je tolong..:)

faiz fakhirin said...

hehe..jgn bertunang lama2...kena kawin cepat2...hehe..bahaya tunang lama2 nih..org tua ckp..

>>#Cispa Expected Us !!

CiK FizA said...

Moga d permudahkan segala urusan. Hee. Sabar2, buat slow2. Asalkan semuanya selamat ok. Hee :DD

Go ! Go ! Caiyok erma ! :DD

adda siempre said...

adeh.....meleleh air liur aku tgok lamb chop ni....kikikiki

O CIKTEDDY said...

eh2 cik plak yg neves..haha

aRa ❤ aFiq™ said...

sedapnye som tam.. lama xmakan.. kai dress eh btunang t.. wah.. smoga di permudahkan segala urusan :)

Nisa said...

Berapa harga lamb chop di SOGO tu ya? It looks delicious.

EruzuLiyana said...

mohon hantar kad jemputan jugak untuk saya :D

zaza iman said...

tahniah buat emma =)

mirmashi94 said...

kursus kawin ea ? dorg bebel ape time kursus ? hehehehe :D

C.L.I.C.K.2