Sunday, October 16, 2011

Cite Disebalik Tabir b4 Berangkat ke Korea..=D

Lorr..cite macam nie pon ade? ade jer lau gue mau bikin..hehehe cite nye macam nie..masa ari jumaat yang lepas a.k.a 7hb ritu, sepatutnya gue kena balik lambat skit sebab gue still ade keje yang pending kat ofiz tu n kalo boleh, gue nak la siapkan keje tuh b4 bercuti panjang kan..lau xsiap kang, t bos cakap ape pulak..

Taem gue tengah bertungkus lumus nak siapkan keje gue tuh, ofiz2 mate gue pulak dengan baek hatinya meng-offer-kan diri nak tolong gue siapkan keje tuh pada keesokan hari n diorang cepat2 mintak gue balik umah sebab diorang takut gue terlepas fligt kalo gue xbalik on taem..oh my god, gue xsangka diorang sangat baek hati..hehe >___<

Sampai aje kat umah, akak2 gue da kelam kabut bersiap2 takut lambat sampai kat lcct sebab b4 p lcct, kitorang kena p naek bas di kl sentral dulu..yang tu termasuk sekali dalam pakej fligt ticket kitorang..berbaloi2 kitorang bayar mahal2 untuk fligt ticket tuh..hehehe so far, schedule kitorang berjalan dengan lancar sebab kitorang sampai di lcct pon on taem..=)

Bila da settlekan check-in sume, kitorang nak p la ec kan perut yang tengah kebuluran nie kan..majority nak mam kat mcd p akak gue yang sorang tuh nak mam nasi..kitorang nyaris2 nak p cari nasi kat kfc @ marry brown tahu! nasib baek pengaruh majority nih sangat kuat n kitorang decided nak p mam kat mcd aje..n u know wat? oh my god~~


I met hazama +zizan @ mcd, lcct! uhh..hazama + zizan sangat hensem okeh! hihihi hazama tu duduk betul2 kat depan meja gue n berhadapan dengan gue, zizan pulak duduk membelakangi gue..meja diorang sangat ramai dengan krew2 penggambaran..kot? hehe gue nak sangat bergambar dengan diorang p gue segan..wu3,

Last2 gue beranikan jugak diri gue nih n yahoo! i got it~~ hazama sangat friendly! zizan pon friendly jugak tapi x se-friendly hazama..b4 gue angkat kaki dari mcd tuh, gue sempat jugak la berbual2 dengan diorang..hehe i'm so excited tahu! da macam kerang busuk da lagaknya gue taem tuh..hahaha sangat kebudak-budakkan..=P

mode : excited! hihihi ^___^

10 comments:

Nur Aischa said...

woahh bestnya dpt jumpa hazama dgn zizan !!!! awesome ! HAHA. akak, elok2 tau pergi korea sana, nanti bwk balik ole ole ya?? ;D

msredcheesecake said...

nak jumpa hazama jugak!!!

ctk said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!jelesnyerrrrrrrrrrrrrrrrrr~..hazamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...hukhukhuk..

zOeY zAu YaH said...

mak aihsss...syiok lah yeee..

Mizz ErMa said...

nur aischa : memang syok pon..hazama sangat friendly! hee =D

p/s : da balik da pon..ole2 pulak? ade la kot? =P

msredcheesecake : bila da jumpa sekali, rasa macam nak jumpa lagi..>.<

ctk : hazama sangat hensem okeh! hihihi

cik zoey : tau xpe, bahagia jer rasa taem tuh..=P

sekamar rindu said...

salam...

tak semua boleh jumpa dgn zizan dan hazama ni..best aaaa awak.:)

zOeY zAu YaH said...

eh jap..dh blk dari korea ka nih?

Mya said...

amboi dia! bestnya dapat begamba ngn dorang. hihi

ctk said...

waaaaa...jaaaat2...masuk cni jer msti terbit perasan jeles..(T_T)

Mizz ErMa said...

sekamar rindu : memang best pon..hazama sangat friendly..zizan pon..hehe

cik zoey : 15hb ritu da selamat sampai kat malaysia..=D

mya : tau xpe..hihihi

ctk : tol ke? xbaek tau jeles2 nih..=P