Saturday, October 1, 2011

Berpisah juga kita akhirnya..T-T

Yup..semalam merupakan last day gue keje kat SAJ and petang tu pihak atasan ade la buat majlis makan2 sikit kan sebagai tanda penghargaan diatas khidmat yang gue berikan selama 2 tahun keje kat situ..honestly, gue agak terharu dengan majlis perpisahan itu meskipun makan2 nya hanyalah hidangan kfc, yang sesiapa pon boleh p beli kalau tingin nak mam kfc..hehehe

Namun begitu, gue agak terkilan sedikit sebab taem majlis perpisahan tuh berlangsung, bos gue selaku pengurus besar kat situ xdapat nak menjoinkan diri beliau diatas sebab2 yang xdapat nak dielakkan..ok, gue paham and gue cuba untuk tidak mengambil hati dengan ketidakhadiran beliau itu meskipun jauh disudut hati gue ini, gue tingin nak die ade sekali untuk meraikan perpisahan gue ini..T--T

Di sini, gue ingin mengambil kesempatan untuk merakamkan jutaaan terima kasih kepada mereka2 yang banyak berjasa dan memberikan tunjuk ajar kepada gue sepanjang 2 tahun gue bekerja di saj terutamanya kepada pengurus besar gue, iaitu Cik Asmah binti Yahaya..terima kasih yang tak terhingga kepada Cik Asmah kerana sudi memberikan peluang kepada gue untuk mencurahkan bakti kepada syarikat..maaf juga gue pinta sekiranya selama gue berkhidmat di saj, gue ade terkasar bahasa dan termengumpat sana sini..0ps, >___<


sempat berposing kenang-kenangan bersama staff otai dan staff junior..=)

bergaya bersama jaket baru..=D

p/s : tak sangka, ku sangka panas sampai ke petang, rupanya hujan ditengahari..sesudah aje gue bersalam-salaman dengan pengurus besar dan pengurus kecik, gugur juga air mata yang gue tahan2 nih..nasib baek gugur kat belakang diorang..kalau gugur kat depan diorang? no komen lah jawabnye..kui3, =P

8 comments:

zOeY zAu YaH said...

nape brenti?

♥ cik_farah ♥ said...

awk comel la yunk.. heee... :)

Cik Suriz said...

hehehehe :))

Cik Kasih said...

sonok je slalu die..bes2

msredcheesecake said...

nape benti? further study ke?

Mizz ErMa said...

cik zoey : da bosan 2 tahun buat keje yg sama aje, gaji pon kurang lebih aje..hehe

cik farah : awak pon comel jgk..=D

cik suriz : senyum xperlu kata apa2..=)

cik kasih : sonok2 tu kan bahagia..hehe

msredcheesecake : xlah..benti sebab da dapat keje laen..tapi kalo xdpt keje laen pon akan benti jugak..hihihi

ctk said...

sweet la kamu berduaa...aww.jeles~ hehehehe

Mizz ErMa said...

sweet tang mana tu..keh3, =P