Tuesday, October 4, 2011

My 1st Boots~~

Lawa kan boots gue nih..sekali pandang, terus jatuh hati..che wah! hehe actually, ade cite disebalik tabir sal boots gue nih..tapi yang pasti, gue bukan niat nak mengumpat la..juz nak mengata aje..0ps..hihi =P ok, al-kisahnya macam nie..boots nih gue beli kat times square beberapa ari yang lepas, tapi gue lupa pulak kat kedai yg mana 1..

Nak dijadikan cite, taem gue tengok harga boots kat kedai kasut nih..uff, agak mahal laa kan..rm69.90 tapi tu belum tolak diskaun 20% lagi..so, gue p la survey2 kat kedai laen..selaen p survey harga, gue nak p survey design yang laen jugak, mana laa tau ade lagi boots yang lagi lawa dari kedai tu ke..hehe ^___^

Lebih kurang 2x gue pusing2 kat times square tuh, gue memang da xberkenan dengan boots2 yang laen..xtau la samada boots2 yang laen tu memang xlawa ke, atau sebab gue da berkenan sangat dengan boots 1st yang gue jumpa tadi..so, kitorang pon decided nak beli kat kedai yang memula tadi..

tadaa~~ hehe
oleh sebab jacket gue kaler coklat, so gue pilih la boots yang kaler coklat jugak..konon2 nak matching dengan jacket la kan..=D

sangat selesa dipakai! harap2 kakiku xkan melecet la bila pakai kat sana nanti..hehe

Oh ya, cite tadi xhabis pon lagi..lepas kitorang da decided nak beli, ade masalah la pulak taem nak buat pembayaran..ade ke patut c cashier tuh cakap diorang tersalah lekatkan tanda harga kat boots tadi..sepatutnya harga boots tuh RM89.90, bukannya RM69.90..aduhai..macam nie punya kedai pon ade ke?

Nasib gue da memang berkenan sangat dengan boots tuh..so, nak x nak ambik jela..itu pon nasib baek ade duet lebih, kalo xde? xke jadi satu keje pulak nak kena p atm kua kan cash dulu? hm, moral of da story is? BUAT KEJE TU ELOK2 SIKIT C AMOI2 OI, JANGAN MEMAIN JE LEBIH! *marah sebab terpaksa kua kan duet lebih..hahaha

12 comments:

man said...

letak balik... tak jadi beli.

~AmyLiana86~ said...

lawa boot tu..dh mcm pelakon korea pakai lak kan..heheh

WuMing said...

Huh... macam tuu pun ada... Tension woo kena macam tuu..

Surayah said...

cantik

Nur Aischa said...

wahhh serious ohsem boots tu! ;D

aEn+aReaL=Ryan said...

ctik la Boots nie..Tingin Gak Nk Blik..Hihi

Mizz ErMa said...

man : da berkenan sangat, terpaksa beli jugak..haha

amyliana86 : tau xpe..da rasa macam dak korea pulak bila pakai boots tuh..=P

wuming : itu la pasal..keje memaen sangat..

surayah : cantik kan..=D

nur aischa : tau xpe..hehehe

msredcheesecake said...

mana aci cam tu...org kedai tu kira tipu tu...

cantik boot nya

missina said...

teringin gk nak pakai,,tp tak tau nak matching bj,,huhu

Mizz ErMa said...

msredcheesecake : hm..no komen samada tipu ke cuai buat keje..=.='

missina : hentam keromo aje..=P

ctk said...

eh2..boley plak silap..memang xpatot la!..kena saman tuh

Mizz ErMa said...

itu la pasal..nasib baek da memang berkenan sangat dengan boots nih..

C.L.I.C.K.2