Sunday, October 23, 2011

Sesi Melepak Di SAJ~~

Semalam, a.k.a dua hari yang lepas, (2 ari yang lepas tuh, semalam kah?) =.=' hujan sangat lebat di area umah gue..so, gue pon ajaklah c eraziwan p lepak2 kedai mamak luh kat bawah flat gue nih kan, kebetulan pulak taem tuh perut gue tersangatlah lapar..biase kalo lepak kat kedai mamak, gue order roti milo aje..ari tu, sekali gue order roti milo + roti cheese, perghhh! sedap gilos..(melampau!) hahaha

Malam tu pulak, tetiba aje gue rasa rindu sesangat kat ofiz lama gue..(mungkinkah sebab taem tuh gue tersangatlah kenyang?) gue pon ape lagi, luahkan lah perasaan rindu gue tuh kat facebook kan, biase la tu..hehe sekali, dapat respon yang baek dari dak ofiz gue..kebetulan pulak dak ofiz gue tuh bwu jer beli camera dslr yang da lama die impi2kan..gue pon tingin jugak nak tengok camera tuh + hasilnya kan? hihihi

Malam tu jugak gue kasi tau niat gue nih sama c eraziwan..plan asal kitorang sebenarnya mau kua dating lepas zohor sebab sabtu minggu nie die keje, gue xkeje..c eraziwan pulak ok kan aje plan gue tuh, uhh..epy tol rasa taem tuh..maklumlah, gue kan masih baru sesangat kat ofiz sekarang..bwu jer 2 minggu, masih xdapat lagi nak biasakan diri dengan suasana dan ragam ofizmate yang baru..hihi

tadaa~
inilah hasil daripada dslr ex-ofizmate gue yang ohsem itu..hihihi lau xsilap gue, gambar nih die edit pakai dslr aje, xpakai adobe photoshop pon sehinggakan parut kat pipi gue tuh hampir2 xnampak, hahaha i like! =P

ini adalah anak2 buah gue yang dulu..jangan xpercaya, 2 tahun gue keje, gue ade 3 orang anak buah yang mana salah seorangnya merangkap buah hati gue..hahaha (sebenarnya, mereka lebih kepada partner gue tapi disebabkan gue lebih otai, mereka menganggap gue nih leader diorang walaupun hakikatnya memang begitu!) =D

niat dihati hanya nak lepak2 melepaskan kerinduan aje di sini tapi memandangkan masih ade beberapa perkara yang memerlukan khidmat gue, gue on kan aje coz it's not a big deal.. =)

empunya dslr ini merupakan seorang photographer yang xbertauliah n die da banyak jadi photographer sampingan di wedding2..kepakarannya ialah gambar2 candid n di hari pertunangan gue nanti, (gue pon xtau bila) =P gue mau die jadi photographer gue jugak! Insyaallah, =3

uhh..sinar kebahagiaan jelas terpancar di raut wajah kami berdua..che wah ayat, memang xleh blah..hahaha =P

gue seorang yang sangat fokus ketika bekerja tahu! bak kata phua chu kang, don't play-play..kui3,

lagi bukti kefokusan dan ketekunan gue ketika bekerja..=D

gue rindukan suasana kerja yang sempoi seperti ini..kami serius bila keadaan sedang tegang n akan menjadi sebaliknya bila keadaan sedang tenang..boleh macam tu? hehehe

SAJ, u r always in my heart..thanks a lot..>___<

pic penutup untuk entry kali nih,
peace no war okeh! hee >.<

10 comments:

deheartystrawbery said...

salammm..:) nice pic..kje kt mna??

Nur Aischa said...

wahh so sweet, moga cpt2 la kahwin nanti ya ;D

Salwa said...

Bestnyer time keje ade orang amekkan gambar.hehe.

Faieza Maddaru said...

cantik la awk....hihihi

NurSuhada Md Arifin said...

clear molek gambar die ma kan...

Kakzakie said...

Jenjalan sini melihat gambar yg guna dslr...

Mizz ErMa said...

deheartystrawbery : dulu kat bandar tasik selatan, sekarang kat taman segar..=)

nur aischa : insyaallah..hehehe =D

salwa : best la jugak..kui3,

faieza maddaru : thanks, awk pon cantik jgk..=D

adda : tau xpo..=3

kakzakie : thanks..=)

zOeY zAu YaH said...

haaa ape lagik..bli lah seketul haha..

sekamar rindu said...

salam...

gambar2 yg cantik..:)

Mizz ErMa said...

cik zoey : akan diusahakan oleh si dia..hehehe

sekamar rindu : thanks..=)