Thursday, October 6, 2011

Suka dan Duka Mula Bersilih Ganti..

Hm..rnie da 6hb..pejam celik pejam celik, lagi 1 ari je tinggal..bila ari da makin dekat nie, perasaan pon mula la memainkan peranan masing2 kan..kalau ikutkan plan yang dah sedia ada nie, gue akan berangkat ke korea pada 7hb nie n akan balik sini balik pada 15hb nanti..mungkin sesetengah orang rasa, ala..kejap aje tu tapi bagi gue, lama woo..seminggu gue akan berpisah dengan si dia..uhh..sedih tol..T.T

Kalau dulu maybe sume nih small matter aje kot sebab kitorang keje satu ofiz..so, dalam satu hari tu, 9 jam memang konpem la mengadap muka satu sama laen kan..tapi sekarang, bila gue da keje kat tempat laen, 9 jam tu memang da xde maknanya..jumpa pon kejap2 aje..memalam pulak, mana ade masa nak bersms + bergayut-gayutan macam selalu..memalam asyik tertido aje..awal pulak tu..uff..=.='

Taem  memula decided nak join trip nie dulu, xde pk la pulak pasal rindu-rinduan nih..asyik pk pasal nak enjoy aje kat korea tuh..hehe mana x nye, masa tuh tiap2 ari gue dk layan cite korea..lepas satu, satu gue tengok..sampaikan ringtone nset gue pon gue akan tukar mengikut ost cite korea yang gue tengok..lau xsilap, cite last yang gue tengok cite city hunter..so, ost city hunter la yang asyik berkumandang kat nset gue nih..hehe

oh ya..lau xsilap gue, abis aje shooting cite city hunter nih, diorang mengaku yang diorang da saling jatuh cinta! owh, i like~~ yela, mana x like nye bila da sama padan n sama cantik bercinta kan..hehe =D

8 comments:

Mya said...

aww layout baru. nice one. anyway may Allah bless ya n tcr =)

Nur Aischa said...

woww debar2 nya sis nak pergi korea... sis pergi sana buat apa ya??

syue zamri said...

wah...best tu korea...
xpe la kak..nk wt cmne..semggu tu..
maw kerinduan...
anyway selamat pergi dan balik yaw!

Mizz ErMa said...

mya : hehe..semangat pny pasal, layout pon da jadi autmnn..=P btw, thanks dear..=)

nur aischa : p bercuti la..jalan2 makan angin..hehehe ;)

syue zamri : hee..thanks a lot~~

sekamar rindu said...

salam..

suka duka adalah rencah kehidupan..hadapilah dgn sabar..

msredcheesecake said...

waa...bestnya nak gi korea... have fun k....

ctk said...

besnyerrrr dpt g korea.....kirim 2pm :D

Mizz ErMa said...

sekamar rindu : yup, betul tu..=)

msredceesecake : uhh, percutian yang sangat padat..>.<

ctk : ala..2pm xde la, jang geun suk jer yg ade..hehe