Sunday, October 2, 2011

Stuff for Korean Trip~~

Hehehe..actually, untuk korean trip gue pada 7hb yang bersamaan dengan hari jumaat iaitu minggu depan nie aje, gue da ade jacket + boots + sunglasses tapi kali nih, layankan aje la sunglasses gue dulu..yang laen gue xsempat lagi nak taruk kat sweet + sour gue nih..(tak sempat la sangat c emma chan oi..) err..err..=.='

Untuk glove pulak, hm..maybe gue bawak yang sedia ade je kot..lau xsilap, glove yang gue beli + pakai kat cameron ritu masih sihat walafiat lagi rasanya..glove tu pulak bukannye sebarang glove..glove itu adalah glove yang berkaler itam + ade gambor strawberry tahu! hehehe =D

Actually, gue xplan pon nak beli sunglasses2 bagai nih..plan asal juz nak beli cermin mata biasa yang xde power and berbingkai putih tu aje..konon2 bila pakai cermin mata nih, nampak stylo la kan..tup2, bila da 2,3 kali pusing mall, boleh pulak gue berkenan kat sunglasses nih..mana x berkenannye kan, da memang lawa, nak buat macam mana..=3

tadaa~~
uhh..cantik tol sunglasses gue nih..berkali2 gue try sunglasses nih sebelum beli tahu! hee
bukan ape, takut bila da beli, segan aje nak pakai sebab xpenah2 pon gue beli sunglasses sebelum nih..=P

p/s : semalam merupakan 1st day gue keje kat tempat baru..suasana kat tempat baru memang berbeza sangat2 dengan tempat lama..tetiba rasa cam rindu pulak dengan tempat keje yang lama..oh ya, gue juz nak bagitau  gue da isi form untuk mintak cuti..xtau bos baru nih jenis yang macam mana kalo berkait dengan cuti..lau bos lama, asal isi form aje cuti tu da dikira on..>___<

10 comments:

MiaJie said...

Sronoknya nk g korea!^^

zOeY zAu YaH said...

sakanlah dia kt korea nih hehe

zOeY zAu YaH said...

selamat hari mggu..haha tetiba

Mizz ErMa said...

miajie : tau xpe..xsabar2 da nih..hehehe

cik zoey : sakan ke? hehe t balik nanti, nak buat contest @ GA lah dengan ole2 dari korea..ok x? hee

p/s : slamat berhujung minggu jgk! =D

~AmyLiana86~ said...

wah bestnyer g korea..company trip ke pe? hehe..nice blog tp mcm ssh skt nk baca entry..huhu

msredcheesecake said...

bestnya nak gi korea... mamat sana mesti hensem...

Mya said...

comel je. hee

Mizz ErMa said...

amyliana86 : tau xpe..hehe p nie bukan company trip..nie trip ngan akak2 + kawan die je..btw, tol ke susah? syg nk tkr layout laen..>___<

msredcheesecake : ha ah kan, tup2 satu camera penuh dengan gambar mamat2 korea aje..hehe

mya : itu la pasal..sekali tengok spek nih, terus jatuh cinta..=D

ctk said...

lawa spek..memang bergaya lah kamu g sne ye..amek gamba banyak2 k...nk ikot....huhuhuhu

Mizz ErMa said...

nasib baek ade spek nih..ade sesetengah tmpt kat sana silau..

C.L.I.C.K.2