Monday, October 3, 2011

Koleksi Jaket2 Gue~~

Uff..rnie da 3hb..lagi beberapa ari je tinggal..oleh sebab pada hari sabtu yang lepas gue da isi siap2 form cuti, taem tu jugak gue serahkan kepada officer atasan untuk menyokong permohonan cuti gue tuh..tengok dari responnya macam xbape nak sokong aje permohonan cuti gue tu..sob, sob, T___T

Kata c officer tuh, u baru start keje rnie then da nak apply cuti, macam nie x elok la kan..tapi xpe, isnin nanti better u p jumpa boss face to face, tengok macam mana respon die..so form nih i juz keep je dulu, ok? oh my god~~ hampir terkedu gue disitu tahu..mintak2 ler boss gue tuh on kan aje cuti gue nie..>___<

Okeh! straight to the point, sekarang gue da ade 3 jaket ok..uhh, excited tol..hehe akak gue cakap, kitorang p taem musim autumn..sejuknya pulak xtau la bape darjah celcius kan..diorang juz mintak stand by jela jaket banyak2..jaket gue pulak macam2 jenis ade..yang biasa2 pon ade, yang over2 pon ade..keh keh keh

nih yang biasa2 punya n boleh dikatakan my fav jacket la kan..gue selalu jugak pakai jaket nih taem p dating n so far, kalo stakat p jenjalan kat mall2, warm die tuh terasa la jugak..hehehe

nih lak dalam kategori yang biasa2 jugak..tapi gue xboleh nak komen lagi sal ke-warm-an die tu coz stakat nih gue xpenah pakai pon lagi jaket nih..bukan ape, gue xtau nak pakai jaket nih taem nak p mana..=P

haa..nih jaket gue yang paling latest and agak over kot coz kitorang nak p taem musim autumn, bukan musim winter p gue peduli ape kan..janji rock! (rock la sangat) hihihi

p/s : len kali, kalo gue nak p jenjalan kat cameron ke, genting ke, bukit tinggi ke, gue da xyah nak risau da sal kesejukan2 nih..hehehe (macam la hang penah pegi kat genting + bukit tinggi tuh) err..err..=.='

p/s/s : tingin nak p jenjalan kat bukit cerakah a.k.a tempat yang konon2 4 musim tu..(T_T)

14 comments:

MiaJie said...

Tebal2 nye!Hehehe btw cumell!^^

Mya said...

nice jacket! syoknyaaa nk g..

Mizz ErMa said...

miajie : satu aje yang tebal..2 lagi tu biase2 aje..=D

mya : moh la p skali..=D

Cik Yuyun Nadira said...

wuu mabelesnya jacket dia , hehehe

Kathy Tuah said...

nanti ambik banyak2 tau..

zOeY zAu YaH said...

lg tebal lg bagus..mmg sejuk sampai ke tulang kat sana.tambah2 musim sejuk..

Mizz ErMa said...

cik yuyun nadira : tau xpe..hehe

kathy tuah : ambik gambar ke? itu sudah tentu..=D

cik zoey : itu la pasal..tapi kitorang p masa musim autumn..hehe

♥♀Misz Ezatty♀♥~ said...

comel nye jacket anda. have a safe journey nanti. enjoy urself tau. btw, zaty pun bru terfikir nak pergi bukit cerakah. nak masuk taman 4 musim and main beskal. jum emma dating dekat situ nanti dear? lol :)

Mizz ErMa said...

waa..nak2..da lama xnaek basikal..zaty adjust ler kasi awal bln..poket xde la kering sangat..=P
btw, tq bangat..=D

ctk said...

cun la jaket kamu....teringinnyer nk pkai jaket tebal2..lau pkai kt cni, nti kata gile plak..hahaha

Mizz ErMa said...

itu la pasal..hahaha tapi kalo pakai kat umah jer, no hal kot..=P

eKa said...

hai u...salam kenal.beli kat mana ye jaket yg cute miut ni...kalu rajin jom la join contest saya..suka je tgk gmbr awk ke korea...leh la suggest saya ke sana ke....


http://saya-suka-pink.blogspot.com/

Mizz ErMa said...

p honeymoon kat korea pon romantik jgk..=D

Anonymous said...

I think you won't be angry if I'll take some of your ideas and post them into my blog. buy cialis online

C.L.I.C.K.2