Thursday, October 17, 2013

Combo : Ceritera Aidiladha & Aidilfitri 2013..=D

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Alhamdulillah..aidiladha kali nie amat bermakna dengan kehadiran muhammad adam mikail meskipun terpaksa berhari raya di kl..hihi tapi x kesah la kan sebab mak ayah dan adik beradik gue semua ada kat kl nie..juz kesian jela dekat c eraziwan sebab 1st time xdapat beraya dengan mak ayah dia..hehehe

Tema aidiladha kali nih kaler pink..itu pon sebab gue tingin nak pakai lagi sekali baju time kitorang akad nikah ritu..maklum la, masa malam akad nikah tu kan sempat pakai 2,3 jam aje..hihihi masa 1st time pakai, kitorang baru nak kawen, 2nd time pulak, anak da 2 bulan..nasib baek ler muat lagi..hihihi

 my lil family..=')

tq tok maa dan tok ayah sebab sudi tinggalkan rumah kat kg. semata2 untuk bersama2 dengan saya di kl nie - mikail

Ini pulak time aidilfitri ritu..masa nih mikail still syok dk beristirehat dalam perut ibu lagi..hm, maybe sebab dia nak bagi ibu can makan sepuas-puasnya dulu kot..hihihi baik betul anak teruna ibu nie.. lepas mikail selamat dilahirkan pada hari raya yang ke-6, ibu pun bisa berpantang dengan tenang..hihihi

Tema aidilfitri tahun nie pulak kaler kuning.. nasib baik gue sempat jugak jumpa baju raya kaler kuning nih.. kalo x? lari tema ler jawabnye.. huhuhu raya kali nie meriah sebab semua ada..abang long gue tu kawen dengan orang penang..so, selang seli la balik beraya kat kg. masing2 kan..hihi

my big family.. =')

aidilfitri kali nie mikail bagi can ibu dan ayah beraya berdua dulu..=)

15 comments:

Queen Teratai said...

okla tu kenangan sebelum dan selepas... raya aidilfitri dlm perut, raya haji dh blh posing.. hehehe

Kakzakie said...

Masa Aidilfitri berdua, masuk Aidiladha dah bertiga:)

Seronoknya lebih bila bertiga kan..

azizah :) said...

emma sambut raya aidiladha jugak yer.. jijah xde pulak.. just makan2 jer..huhuhu

mynameismy said...

kurusnyaaaaaaa mama mikail tu... ape rahsia huhu

HeNRieTTa JoSe said...

Swetnye kenangan....makin comel mikail tu....

eira eixora said...

bestnya pas bersalin leh pakai balik baju masa nikah =)

Umi Qi said...

Seronok beraya bila sudah bertiga kan dear...sgt2 terharu bila lagi sudah bergelar ibu...tahniah dear...jagalah permata hati adam mikhail elok2...

are_lin@yu said...

meriah nya raya bertiga..tahniah dear dah jadi ibu ;-)

Syida Rasyidah said...

bestnya kan dapat raya bertiga pulak, mesti mcm mimpikan, raya puasa berdua, raya aidiladha bertiga pulak :)

sara said...

baju nikah sara dah tak dapt pakai..hu..hu susah nak menyusu

Fifi Nadhrah said...

wah.. kuning di raje.. baju nikah fifi tak muat da.. baju tunang muat lagi..

ct aman said...

wa....maintain slim...jeles btul..hihi

Haryati Faizal said...

baru dapat baby jugak cam akak la ye...

ros_reeza said...

untungla, muat lagi baju akad nikah.. Ros ni tak muat dah.. cutting dah lari, tak dapat nak kejar dah. hihihi

adda siempre said...

slamat hari rya mama mikail:)