Monday, October 28, 2013

Take care!

Assalamualaikum w.b.t.. =')

Semalam, kitorang satu family p hantar family abang long gue kat klia sebab abang long dan 2,3 orang lagi budak ofiz dia kena p bertugas kat jepun selama setahun..setahun tu, bukan seminggu or sebulan.. uhuk, sebak betul bila ingat balik kenangan kat klia semalam..sob, sob,

Memandangkan abang gue kena p setahun, of coz lah dia angkut sekali anak bini dia kan..hihihi kesian hadiff aryan, kecik2 lagi da kena p travel jaoh2 sebab umo aryan dengan mikail x jaoh beza, muda aryan 3 minggu je kot.. semoga aryan sefamily baik2 aje kat jepun tu.. ='(

rindunya rasa kat anak2 buah cik ma nie..='(

take care aryan..='(

take care aqeef.. ='(

take care hana..='(

Pendek kata, take care semua..semoga selamat pergi dan selamat kembali, insyaallah..=') bila da nak balik malaysia nanti jangan lupa belikan kitorang ole2 dari jepun tau.. eh? err..hehehe =P

14 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tak apa setahun tu tak lama, pejam celik pejam celik dah setahun...

Cho Zila said...

seronok nyer dapat gi negara orang dan duk sana..leh tambah pengetahuan dan merasa kehidupan yang tak sama... semoga baik2 belaka semuanyer di sana..

EZAN IDMA said...

hai awak tq singgah blog kite. kalau sudi share la tips nak pilih baju pengantin yee :)

adda siempre said...

slamat pergi dan slmat pulang buat abg mu n fmly maa:)

HeNRieTTa JoSe said...

Lamer tu setahun....huhuhu....klu bujangan xterasa...klu dh stu famly...terasa lamernye...

Psss...amboi cik ma...kirim ole ole nmpak...hehehe...

Teena Tna said...

Tadi saya ngn kawan2 baru borak nak ke Jepun....

IbuNoey said...

semoga selamat semuanya...:)

are_lin@yu said...

bez jgk tu..mrsa mcm mna kt tmpt org kan..

Rosmiza Ali said...

Jauhnya merantau.. Dapatla jugak merasa duk kat negara orang.. Mesti seronok.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Fifi Nadhrah said...

pejam celik pejam celik da setahun kot.. inshaAllah mereke ok di sane.. fifi doakan jugak..

Mira said...

hmm..setahun tak lama sangat kak emma. tengok-tengok nanti dah balik malaysia balik dah. :)

Queen Teratai said...

wah.. setahun mmg lama.. syokla anak2 jd org jepun jap...

ct aman said...

lame jgk tu sthun...alolo...baby tecik da travel jauh....xpe...ade knangan nti da bsr....hehehe

Scha Nazri said...

Insya-Allah, semuanya okay :)

C.L.I.C.K.2