Wednesday, December 14, 2011

Awak Suka Saya Tak?

Awak tanya saya, saya suka awak tak? of coz la saya suka! itu pon mau tanya ka?? ops..terlebih suda..hehehe b4 nih gue penah gak terbaca entry sal novel nih p gue lupa pulak kat belog sape..maklum ler, selalu sangat p terjah jenjalan kat belog orang..hehehe (sesambil wat muka xbersalah) taem tuh, tuan belog tuh kemaen lagi dk cakap novel nih kemaen lagi best p taem tuh gue still xbape nak interested lagi..(bape kali dk taem tuh daa)

Nak dijadikan cite, ritu gue tersangatlah kebosanan kat ofiz so gue try ah bukak website penulisan2u dengan niat nak jenguk2 aje kan..sekali, boleh pulak gue tersangkut dengan cite 'awak suka saya tak' nih..uhh, memang gue xdapat nak nafikan lagi, cite nih memang best! terbayang2 ke-nsem-an hero dan ke-lawa-an heroin itu..ber-bab2 jugak la gue sempat layan..nasib baek taem tuh ari sabtu, so gue xde la rasa bersalah sangat dk online kan..hehehe (boleh macam tu?)

Ari sabtu lepas pulak, gue ade date..date nih memang gue da plan awal2 n lucky, date ini berjalan dengan lancar sekali..(lancar ke?) kui3, abis aje ofiz hour, kitorang p lepak2 kat leisure mall luh sebab c eraziwan nak p cari jeans baru n gue lak nak p cari novel baru~~ (itu pon mau tanya ka) hehehe xsangka, mahal bangat novel nih..nasib baek gue ade kad popular..xterasa la sangat kan..(macam la pakai duet hang!) err..=.=' hihihi

huh, tebal bangat 'awak suka saya tak' nih..mengalahkan 'tujuh hari mencintaiku' pulak..ke lebih kurang aje ek? ah, xkesah la..janji? best! hehehe

awak suka saya tak? - eraziwan
itu pon mau tanya ka? tengok muka pon da tau kan.. - emma chan (muka bajet malu2 kucing) kui3, 

haa, lepas tu pulak kitorang p lepak2 kat times square..da lama tol nak p tengok cite puss in boots nih..akak gue cakap cite nih biase2 aje..hm, memang biase2 aje pon..T-T

c bulat dan c slim..eh2, macam gue dengan c eraziwan pulak..
0ps! =P

xpresi nih dalam cite puss in boots menjadi..
agak2 kalo gue buat xpresi cam nih dengan c eraziwan menjadi jugak x ek? ngeh, ngeh, ngeh


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~




10 comments:

eiyzniey said...

Wah3....bez nyeee

Original CikTeddy said...

wah..asyik kuar brdue jerk..bile nak kawen ni?huhu

nasha sanza said...

hai.thanks ye singgah blog saya,amboi dating sambil beli novel ye..hehe..romantik la korang nie..nati citer la sikit pasal novel tu next entry..boleh free baca..hihi..jangan marah..

NurSuhada Md Arifin said...

bleh doh nk sewo novel ter......haha

emy zulaiha said...

wah tebalnye novel tue :) ahaha smbil2 beli novel smpt lagi ke TS tgk muve eh! bestnye bnyk mse utk berdating! :) bile lagi cik emma chan?haha

sekamar rindu said...

salam...

novel yg best....boleh dibaca..:)

Juliet_iRa~" said...

comelnya puss in boots!best2..hee

nt cte ea novel tu best ke x?ira pon suka gak bc novel ni...

Nur Aischa said...

mcmc best jea novel tu, tp mahal ya?? alaa :( eh eh comel tau kalau akak buat mata bulan mcm puss in boots tu. haha omeyyy betul ;D

Syira Rara said...

cane upload gmbr size besar eh??..:(
.saya baru je follow blog awak..n klau sudi jemguk2la blog sy dan follow yea..blh share cerita(^_^)

Mizz ErMa said...

eizniey : tau xpe..best sgt3..=D

original cik teddy : bila sampai seru kot? hihi

nasha sanza : hehehe..boleh aje..=P

suhada : buleh nk gak! hahaha

emy zulaiha : itu la pasal..kemaen lg berjalan..hehe bila la? lalala~~ =P

sekamar rindu : best tau..=)

juliet ita : hm, bg sy la kan..novel tuh mmg best! romantik aje..hehe

nur aischa : kalo aischa yg buat mata bulat mcm puss tu, misti lg comel kan..=D

syira rara : macam mana nak, klik pic tuh kasi extra large jela kot? hehe

C.L.I.C.K.2