Sunday, December 4, 2011

First Trying! hihihi

Ehehe..xde angin xde ribut, tetiba aje gue rasa macam nak tukar header baru..maklum lah, bila da selalu sangat p jenguk2 blog orang laen, mula la timbul rasa jeles + kagum melihat header tuan belog memasing kan..n hasilnya? sehari suntuk jugak gue study untuk buat header macam diorang..(header hang masih xboleh nak lawan dengan header diorang okeh!) sob, sob, gue tau..T-T

Walaupun sekarang header gue kelihatan tersangatlah buruk n xkemas a.k.a comot, gue peduli ape kan? gue buangkan aje la perasaan negatif itu jaoh2..yela, buat ape nak memalu + sesegan pulak..gue kemaen lagi bersusah payah mengedit header ini..so, gue patut berasa bangga dengan diri sendiri! tol x? hehehe (taktik utk menenangkan diri sendiri) hik3, =D

Tapi tu lah, sekali gue tengok header nih..hm, cantik jugak header buatan c emma chan nie ek..cepat betul die belajar..tahniah2..tapi bila da berkali2 gue tengok, ish3..tergamak betul la c emma chan nie p taruk gambor yang macam nih untuk dijadikan header c sweet + sour..xpatut betul..entah ape la perasaan die taem die taruk header nih..(sambil geleng2kan kepala)

sob, sob, sob, kejam betul lah monolog dalaman c tuan belog nih..kemaen lagi die kutuk2 header baru gue nie ek..teruk betul! pape pon, gambor nih merupakan kenangan manis kami sewaktu menyambut anniversary kami yang pertama pada bulan julai yang lepas..hehehe >___<

header lama nih pulak jangan kecik ati yer..kamu pon merupakan kenangan manis kami berdua jugak sebab gambor nih diambil sewaktu menyambut hari raya aidilfitri tahun kedua pada bulan september yang lepas..=) honestly, ekspresi muka c eraziwan taem nih tersangatlah menambat hati gue..pendek kata, gue suke sgt gambor nih! hihihi (0ps, tergedik la pulak!) =P


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~





10 comments:

NurSuhada Md Arifin said...

perghhhh!!!! pandai maa kito wat header baru....hahaha..wat la kak ku so ma..nk jgk...heheh:p

EZAN IDMA said...

romantiknyeee gmbr header :)

Nur Aischa said...

haha sweet apa tau, serius cantik header akak emma yg skrg ni ! yg sbelum ni pun cantik jugak, tp mmg sbelum n selepas pun tetap cantik n sweet sgt lah! :D

ILA HonEyBuNNy said...

simple but nice...

sweet couple..;)

zOeY zAu YaH said...

wahh header baru..

Muhd Hanis Harun said...

i polo exchange link :)

CIK JATT said...

sweet:) akak suka header yang baru nih

Acik said...

sape yg sweet, sape yg sour? ekekeee ... jgn marah! :)

..safwani.. said...

hai awak.. balas kunjungan. woww,header baru tuuu. ;)

Mizz ErMa said...

suhada : buleh nak gk..p gk kno v upah laa..=P

ezan idma : hehehe..tq..>.<

nur aischa : amboi, sesi kipas mengipas ke nie..hehehe tq~

ila honeybunny : nice kan? hehe thanks..

cik zoey : ha ah..tetiba rasa cam nak tukar header bwu jugak..=D

muhd hanis harun : ok aje..=)

cik jatt : header sebelum nie akak xsuke ke..T-T hehe

acik : acik yg sweet, kitorang yg sour..hehehe

safwani : stakat nih, header nie yg paling baru..hehe

C.L.I.C.K.2