Tuesday, December 13, 2011

Kapel Date @ Bukit Cerakah! hee =D

Wah, padat tol xtvt gue di wiken yang lepas..nasib baek ler kitorang berdua nih x semput..hik3, tapi xkesah la kan..janji? kita enjoy! hehehe sabtu lepas gue sama c eraziwan p dating kat leisure mall + times square..huh, penat tol..maybe sebab faktor usia kot? jalan lebih skit pon da penat..huk3, ahad lepas pulak kitorang p kapel date dengan teman alam maya gue kat bukit cerakah~~ sampai jugak gue kat bukit cerakah tu, da lama kemaen gue tingin nak p sana..hehehe

Macam xpercaya aje..gue dengan zaty nie da kenal lama..lau xsilap gue, sejak di bangku sekolah lagi..hm, form 5 kot..x pon form 4? entah, ingat2 lupa aje..taem memalam pulak kitorang selalu berbalas2 sms..maklum lah, taem tuh celcom caj 1 sms 1 sen aje..sakan ler kitorang berbalas2 sms kan..kui3, nak dipendekkan cite, setelah bertahun2 kitorang kenal, nih bwu 1st taem kitorang jumpa..jumpa pulak, skali dengan pakwe memasing..bajet da besar la kononnye kan..kui3, >___<

hye zaty..
syok leh lepak2 ngan zaty tau..walaupun pada awalnye rasa macam segan sesangat..
(boleh macam tu?) hehehe =P

sesampai aje kat sini, niat di hati nak naek basikal tapi terpaksa Q panjang la pulak..last2 kitorang naek shuttle bus aje..dan ini ler destinasi terakhir yang bas tu bawak..empangan sungai baru..seswai sangat la untuk mereka2 yang suka melepak + memancing..=)

ramai tol orang datang lepak kat sini, orang yang datang memancing pon ade..jangan xpercaya, makcik2 pon ade yang datang memancing kat sini..kagum sat gue kat situ..kui3,

..jalan cekap..
secekap gue selaku c photographer yang tidak bertauliah ini..hihihi

yeah! akhirnya sampai jugak gue ke sini..ke tempat yang da lama sangat gue tingin nak p..huk3, (sebak) thanks eraziwan sebab sudi bawak gue p jenjalan makan angin kat sini..thanks jugak utk zaty sebab bagi idea nak dating kat sini..hehehe

haa..datang pon..
say cheeeseee..
zaty nak ambik gambor kite tu..hehehe

gue, zaty dan zaty punya boyfren, rasdan..
(motif gue jadi orang ketiga dalam pic nih ialah?)
sob, sob, yer gue memang xde sebarang motif..T-T

sebagai ganti rugi, gue kasi boyfren zaty iaitu rasdan nih jadi orang ketiga jugak dalam pic kitorang..sangat adil dan saksama bukan? (wah, bijak tol hang nih!) h0h0h0, tengok orang ler beb..hehehe =D

last but not least..(amboi, kemaen..) =P
hee..len kali kite p dating kat tempat yang best2 lak ek? =D

13 comments:

Tasha said...

bestnyer,xpenah lg pi sana~~~

huk2

zOeY zAu YaH said...

amboi berjalan yeee...hihi..

Nur Aischa said...

wahh part yg naik beskal tu best ohh :D teringinnya~ dkt mana bukit cerakah ni??

budak penjara said...

nmpk cam cantik gak tmpt ni er

lia fen said...

bile mau kawen lak ni??huhu berdating jek..

NurSuhada Md Arifin said...

kuat teh derak.....aku nk blik stdy week ni...perghhhhh!!!! sedapnyo;p

Original CikTeddy said...

hampa bila nk kawen?

emy zulaiha said...

haha bestnye kapel date~ :)

eh manisnye boipren cik erma bwk kan handbeg! :)

jeles!jeles.naseb emy pon penah pegi jugak! :) haha

sekamar rindu said...

salam..

saya belum sampai lagi sini..

Juliet_iRa~" said...

wahh seronok ea g sn..

dah byk ye upgrade kat situ..

LAici KAng Ais said...

niceeeeeee view

Mizz ErMa said...

tasha : memang best pon..sejuk bgt kat dalam rumah salji tu..hehe

cik zoey : tau xpe..hihi

nur aischa : tu lah, len kali kena p awal2 la kalo nak naek basikal..bukit cerakah nie kat shah alam..=)

budak penjara : bukan setakat nampak, tempat nih memang cantik..kui3,

lia fen : bila sampai seru, sape la kite untuk menghalangnye..chewah, hehe

suhada : balik la mugo demo sep student tu gk..kui3,

original cik teddy : Insyaallah, bila sampai seru kitorang kawen ler..hihihi

emy zulaiha : best kan sini tapi rumah salji tu sejuk sangat..xtahan lama2..T-T

sekamar rindu : sekali sekala p la jenjalan kat sini..hehe

juliet ira : yeke? kiranya dulu xsecantik sekarang la ek? hehe

laici kang ais : tau xpe..=D

sailaaf said...

haha.pakcik jual aiskem kat pintu depan tu.
tempat ikan tu x jumpa pulak masa p aritu.