Tuesday, December 27, 2011

Riang Ria Di Taman KLCC..=)

Ehehe..sabtu lepas kitorang p dating lagi..(sabtu lepas ke sabtu lepas-lepas?) err..mana2 pon boleh! hahaha dating kali nih, kitorang ber-empat tahu! bukan ber-dua macam selalu..T-T (macam x happy aje) eh, xdelah..gue happy bangat..thanks yer c eraziwan coz ini merupakan kali yang ke-dua kamu sudi menemani gue p dating sama teman2 gue..kali pertama taem gue nak p jumpa zaty kat bukit cerakah, kali ke-dua pulak, taem..eh? taem ape lagi, yang ini lah! hik3, =)

sebagai langkah berjaga2, c eraziwan nih awal2 lagi p beli paper..katanya, nanti kalo gue asyik sangat berbual ngan teman2 gue, at least die nanti xde la kebosanan sangat kan..leh jugak tau perkembangan semasa selaen dengar kitorang bergosip2..(err..okeh, tang gosip2 tuh gue yang memandai2 tambah!) hehehe

haa..ini ler die teman gue n kembarnya itu..
uhh, gue betul2 tak sangka..gue ingatkan, diorang nih kembar muka seiras aje..
tak sangka, suara diorang pon hampir2 sama okeh!
terkelu sat gue taem gue dengar suara kembar c ain nie..oh ya, kembar die nama rini..hehe

hm, yang ini pulak kononnnya nak ber-background-kan ikan kat belakang tuh..
tapi memandangkan kat belakang tuh ada rantai besi yang membawa maksud dilarang masuk, hang pikir ler sendiri yer..(kata c nabil raja lawak)
uhuk..tapi xpe la, janji nampak jugak sipi-sipi ikan tu kan..kui3,

rini - ain - gue a.k.a kami ber-background-kan kolam a.k.a tasik di perkarangan KLCC..hehehe actually, dating kitorang nih merupakan last minute punya plan..tengok ler diorang tu, kemaen lagi bergaya..gue jugak yang sempoi + selekeh aje..sob, sob, x aci tau..T___T (banyak la hang punya sempoi + selekeh! kapel T yang emma chan import jaoh dari korea tu!) hahaha

wah, sudah terang lagi bersuluh, kami kini boleh dikatakan mempunyai ketinggian yang hampir sama okeh! hehehe mungkin kalo inci selipar gue tuh ditambahkan lagi, gue akan jadi lebih tinggi dari c eraziwan ini..kita wait n c aje nanti okeh! hehehe (banyak la hang punya wait n c) =.='

konon2, beraksi seperti dalam cite titanic la tu kan..
hasil nya? hm..boleh la..hahaha =P

uhh, pic nih yang gue paling suka sekali..mana tak sukanya kan, dalam pic nih ade gambor kitorang ber-empat dengan ber-background-kan KLCC yang tersergam indah itu..
creative bukan? hehehe

pic yang nih pon gue suka jugak..hee =)
mau xsuka? eraziwan tu! hahaha =P

last but not least..
kami again! n kali nih kami ber-background-kan swimming pool okeh!
uhh, serius..tingin nak p join jugak budak2 tuh mandi manda kat sana..
(boleh macam tu?) hm..>___<


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~



10 comments:

Original CikTeddy said...

comel jerk sume!huhu suke3!

Tihara said...

akk tk penah dpt kawan yg ada kembar :)

zOeY zAu YaH said...

mmg kembar sehati sejiwa tu hihi...

Teenager Housemaid said...

sweetnye gambar2 semua ni..hehehe

ierdahaszahida said...

Salamm...raut muka Mizz Erma n teman nya pun seiras..insyaAllah..panjang jodoh tu....

TwIstiEs*meSti Mau* said...

kim salam kat kawan2 tuu...huhuhu

emy zulaiha said...

kawan emma nie nmpk mcm pendiam je..tngkp gmbr pon baek je! hehe :p
wahh dating pakai tshirt kapel.hehe jaoh import..untunglah...emy xde tshirt kapel pon...sbb si dia mesti xde saiz.muahaha kesian kan :p

Juliet_iRa~" said...

akk pon pnh amik gambar dlm bebola tu..hehehe ;p

sm je lebih kurang kalo gambar kat tmn ni..;p

Mizz ErMa said...

original cik teddy : epy leh jenjalan makan angin katakan..hehe

tihara : hehe, sy pulak ade la sorang dua yg ade kembar..

cik zoey : tau xpe..tggi pon lebih kurang aje..hik3,

teenager housemaid : mau xswit, sume org mam gula dulu tau b4 ambik gmbr..=P

ierdahaszahida : tol ke? hehe amin..=)

twisties mesti mau : Insyaallah, hehe

emy zulaiha : amboi, xkecik hati ke si dia kalau dia baca komen nie? hehe

juliet ira : tol ke? igtkan sy sorang aje yg creative..kui3, =P

bbyferd said...

hye! ^^
tengs follow us yah..
done following u too~
NICE blog <3
NICE to meet u too <3
slm prknln~ :)