Wednesday, December 7, 2011

Stok Eyeshadow Untuk 12 Tahun! hahaha

Ehehe..kali nih gue nak bercerita sal ceritera stok eyeshadow gue! hik3, cite nye macam nie..pada beberapa hari yang lepas, (banyak la hang punya hari, dah berminggu2 dah hang tau dak!) gue dengan xcited + riang gumbiranya telah meng-order satu set eyeshadow yang mempunyai 120 jenis kaler di facebook..empunya fb tuh merupakan seseorang yang tak gue kenali siapakah gerangannya..kire ber-risiko jugak la kan..

Tapi tu lah, dah namanye bisnes online..kena la berani menanggung risiko! tol x? kui3, memandangkan harga yang ditawarkan oleh empunya fb itu agak berpatutan n gue pon xperlu nak bersusah payah ke sana dan ke mari untuk mencari stok eyeshadow yang sebegini rupa, so gue tanpa berfikir panjang teruslah men-transfer-kan duet..memula tu, saspen jugak..tadi elok aje dk berbalas msg dengan gue tapi bila da bagi payment, tetiba je die da xreply msg gue..sob,sob,

Tunggu punya tunggu, msg die still xmasuk2 jugak..di saat gue hampir berputus asa n redha aje dengan kehilangan rm55 gue tuh, tetiba aje die reply msg gue n bagitau esok die akan pos terus kasi gue! Yuhuu~~ excited bangat gue..ingatkan tipah tertipu da tadi..gue kemaen ag berangan esok nak p keje pakai baju kaler pink + eyeshadow pink..lusa lak nak p dating pakai baju kaler oren + eyeshadow oren..hehehe =P

seperti yang dijanjikan, tadaa~~
kini stok eyeshadow sebanyak 120 kaler ini telah pun selamat sampai di dalam genggaman tanganku..hik3,

sampai aje kat umah, gue kemaen lagi bukak die punya packing dengan penuh berhati2..konon2 xnak bagi eyeshadow2 kat dalam tuh bergegar2 la kan..kui3,

huh, macam mana la agaknye rupa stok eyeshadow gue kat dalam nie ek..arap2 baek2 aje lah hendaknye yer..tuan punya fb tuh kemaen lagi packing..

tadaa~~
wah, terkesima sat gue tatkala memandang kaler2 yang ade nih..kaler die sume cantik2..rasa macam nak pakai sume kaler nih sekali gus aje tahu! (hek elleh, melampau2 la pulak hang nih!) hik3,

Bila da ade stok eyeshadow yang melimpah ruah lagi berwarna warni ini, gue rasa macam nak buang aje stok2 eyeshadow yang sedia ade tu..boleh macam tu? (amboi, habis manis sepah dibuang nampak!) err..hehehe bukan ape, stok eyeshadow gue tuh da bertahun rasanya..tapi yang gue heran, awat die punya kaler masih power n die punya kuantiti pon kelihatan macam bwu pakai beberapa bulan aje ek? hm..musykil2..


P/S : Sebagai Tanda Sokongan, Jgn Segan2 Untuk Klik E & E Budget Collection Okeh! TQ Bangat~~






11 comments:

nasha sanza said...

huhu..bestnya..order kat mana? saya cari2 jugak benda tu...hehehe

Nur Aischa said...

wah bestnyaaaa hahaha rambang mata dah ni tgk colour2 eyeshadow tu smua :D

rara pinkmafia said...

huh terbaaek ni.

NurulAthirah said...

gojes..!!order dr mn 2?on9 shop ke?

eydamcdaa said...

t bole la jadi mak andam t .ihihih :)

Juliet_iRa~" said...

wahhh cantiknya semua warna!heee

suka2..:)

zOeY zAu YaH said...

roan roni lah pasnih mata dia hihihi

sekamar rindu said...

salam..

nak oder juga ni..:)

Ihsan Arifin said...

ni kalau dapat kat budak budak cenonet abeh lah.
kah kah kah

Mya said...

ini betul punya stok ni erma. beli kat mana tu? sharelah link. hee

Mizz ErMa said...

nasha sanza : order dekat fb..sape punya fb entah..hehehe

nur aischa : budak2 xboleh maen eyeshadow yg byk2 kaler mcm nie..kui3,

rara pinkmafia : tau xpe..=D

nurulathirah : on9 shop ke yg kite pggil ek? entah, sy order dekat fb sape entah..hehe

eydamcdaa : boleh sangat la..hahaha

juliet ira : tau xpe..rambang sat mata..hehe

cik zoey : sakan ler nanti..hehe

sekamar rindu : sila2, harga pon berpatutan..hihi

ihsan arifin : tau xpe..budak2 xboleh masuk dekat..hahaha

mya : uhuk, sori mya, sy lupe lah sape tuan fb..hehe

C.L.I.C.K.2