Monday, December 5, 2011

Jom4, kita heboh2..=D

Wiken kami pada kali ini sangat biase2 aje..sob, sob, mau x biase..kebetulan pulak wiken kali nih kesihatan kami berdua tidak mengizinkan kami bebas berjalan2 makan angin macam selalu..wu3, T____T tapi nasib baek semalam kesihatan kami berdua sudah semakin membaek..hehehe sakit gue, sakit biase2 aje..sakit bulanan katakan..kui3, sakit c eraziwan pulak luar biasa sikit sebab die demam! kesian bangat sama buah hati pengarang jantung gue..(lelebih pulak hang nih!) hihi >___<

Tapi tu lah, kita hanya merancang..kalo diiqotkan plan asal gue, sepatutnya, pada hari sabtu yang lepas, usai aje ofiz hour pukul 1, kitorang nak p lepak2 kat mid valley cari komik anak sateria..mana la tau kot2 keluaran terbaru da kua ke kan..lepas tu, petang tu pulak kitorang nak p jenjalan makan angin kat jom heboh di bukit jalil..ari ahad pulak kitorang nak p cuci2 mata kat pesta buku karangkraf di shah alam..

Last2, ari sabtu kitorang dihabiskan dengan duduk berehat2 kat umah aje n ari ahad pulak kitorang sempat singgah sekejap jalan2 ambik angin di jom heboh..plan asal da terbang melayang di tiup angin bayu..huhuhu (banyak la hang punya angin bayu!) err..hehehe tapi xkesah la kan, janji semalam dapat jugak kitorang luangkan masa bersama meskipun hanya beberapa jam aje..itu lebih baek dari xde langsung..tol x? hihi =)

hai, nama saya eraziwan..nama anda?
err..perlu ke? =P

tak sangka, pepagi macam nie pon ramai orang..ingatkan sebelah petang + malam aje yang ramai orang..terpaksa la gue berposing dengan membelakangi belon2 jom heboh ini..T-T

bila da penat berjalan2 makan angin tu, tetiba rasa cam lapar pulak bila tengok orang laen dk mam sarapan pagi a.k.a megi percuma kat sini..kitorang pon ape lagi, p lah join skaki! hahaha

gambor penutup untuk entry kali ini..taem nih gue da sampai umah..sempat lagi lepak2 kat bus stop sebelum ber-hye2 n ber-bye2 dengan c eraziwan! hehehe

16 comments:

Nur Aischa said...

haha serius sweet kak emma dgn bf :D comeeeel, hee bestnya dpt pergi jomheboh, aisyah tak dpt pergi pun smlm sbb exam tk habis lagi..huwaa

Juliet_iRa~" said...

hee.xpernah sempat nak g jom heboh kat bkt jalil tu..;p

ada je hal..heee

beli pape tak?

Tihara said...

sedap nye balun roti canai :)

alyaclumsy said...

first time pegi jom heboh masa skolah rendah, and tu la last time jgk. hihi. btw, so sweett :)

ILA HonEyBuNNy said...

seronoknya la g jalan2 eh...hehe...;-)

tengok magie tetiba lapar magie lak..ehheheh

Mrs. Lady's Stylo said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

zOeY zAu YaH said...

rajinnya dia pi hihi

NurSuhada Md Arifin said...

g jom heboh x ajop aku..huhuhu:(

CIK JATT said...

akak pernah g sekali, time buat kat penang dulu. tapi tu la kan,
tak selesa sikit nak jalan, panas terik

eydamcdaa said...

sweet couple :)

shark said...

uit..
dating makan megi jerk:p
hehe..
so sweet kamu berdua:)

man said...

tak berkesempatan...

Asyila Zainuddin said...

wahh, rajin gile la pegi panas2 gitu.. haha..

Juliet_iRa~" said...

siap mkn meggi lagi.

heeee

nasha sanza said...

wow..best tak pergi jom heboh? Tak pernah pergi sebab tak sanggup ramai orang la..hehe..

Mizz ErMa said...

nur aischa : tang mana yg sweet tu? =P haa, exam da abis nie, sakan ler merdeka..=D

juliet ira : kalo ade lg jom heboh, boleh la p..hehe xbeli pape pon, jenjalan mkn angin semata2..kui3,

tihara : roti milo + roti cheese mmg sedap..hehehe

alyaclumsy : thanks..hehe awat da lama xp? xnak bersesak2 ek..hehe

ila honeybunny : sonok jugak la walaupun cuaca agak hot..hik3,

mrs lady's stylo : insyaallah..hehe

cik zoey : jenjalan dgn c die pny pasal, of coz la rajin..hehe

suhada : xromantik ler daa lau p ramai2..hahaha

cik jatt : tau xpe..pepagi pon ramai org jgk..huk3,

eydamcdaa : hee, thanks..

shark : megi pon megi lah..hahaha

man : len kali kasi la sempat..=P

asyila zainuddin : dating pny pasal, layankan aje panas tu..hehehe

nasya sanza : panas2 pon best jgk tau..hehe