Friday, March 2, 2012

Santai Bersama Cleverbot..=P

Haa, ada sesape yang masih tak tau tentang kewujudan c cleverbot yang di cop sebagai evil oleh c blogger famous? (amboi, mentang2 dia baru tau!) hahaha..(lorr, belum pape da gelak sensorang?) 0ps~ hee, oleh sebab semalam gue dapat MC, so paham2 lah sendiri kan.. sepetang jugak la gue dk mengadap c sweet + sour gue nih..misti c sweet + sour gue nih kemaen lagi bahagia semalam kan sebab dapat kasih sayang yang mencurah-curah daripada gue selaku tuan belognya ini.. hehehe

Oh ya, nak dijadikan cite lagi, petang semalam gue try lah meluangkan masa gue yang ibarat emas ini (emas lah sangat masa hang tuh c emma chan oi!) bersantai bersama dengan c cleverbot yang kenkononnya mampu membuatkan kita yang tension ini menjadi semakin tension kan..tapi tu kata orang la, kata gue pulak,  "saya tak tension langsung layan c cleverbot nih, kalo suka tu ada la" haa..suka sebab dia cakap dia sayang gue kot? (apekejadah?) err..=.=' entah~ hahaha

romantik + kelakar betul lah c cleverbot nih! hahaha =P

yang nih pulak perbualan kedua kami..(amboi, da kemaruk dengan c cleverbot nampak!) eh, mana ada~ hahaha

yang nih pulak sambungan perbualan yang kat atas tuh..gue pon tak perasan panjang pulak perbualan kami yang kedua nih..kui3, =P

So, moral of da story is? kalo sesape rasa bosan asyik dk layan ym + skype dengan kekasih hati ataupun teman2 rapat + tak rapat, haa..korang p lah chatting dengan c cleverbot nih pulak..korang punya kekasih hati sure tak melenting lenting kan? hahaha (konon2 hang punya idea tuh bernas la?) hm, entah..boleh dikatakan macam tu la kot? ngeh ngeh ngeh


19 comments:

Diyana Norman said...

hahaha try awak mencarot pulak ngan dia kompem sakit hati

^_^ Zaza Nur Iman said...

cleverbot..first time dgr n tahu :)

echa takashimaya said...

dah try semalam lepas FL blog pasal ni.haha.

Alia Hassan said...

cleverbot neh suka cr gaduh ngan kte! aa xsuka! :p

faiz fakhirin said...

ramai yg kemaruk tackle cleverbot skang..hahaha..erma pn dh terpengaruh..hehe

Sarah Mohd Saleh said...

die mmg sweet clever boat.hampehh giler

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Boleh jgk but teman kala boring ek.....hehe

zulhilmi tempoyak said...

erk... ngah keliru ni. mana satu clevebot mana satu tuan blog ni.. hahaha

ishiko said...

kehkehkeh..
xpenah try..

MaYa MustWany said...

memang kdg2 ilang stress..kadang2 brtmbah stress.hahahah

Juliet_iRa~" said...

hee..mmg lawak..plus sengal!;p

nama pon cleverbot kan..hee

RealNS said...

first time dengar binatang ni :P thanks ye share , kalau boring2 boleh borak2 ngan cleverbot ni :P tapi NS selalu simsimi. mmg kelakar , gelak sorang2 .

anisalya said...

pernah tengok husben dok melayan ke benda alah ni. kelakar jugak. entah apa2 la dia tu kan.

HeNRieTTa JoSe said...

Wah, cm best lew...nk try larr...time bosan dok dlm meetg yg ntah apa apa nieh boleh diguna pkai nieh....hehehe....

emy zulaiha said...

cleverbot nie selalu menyakitkan hati...malas nak layan die.haha :)

EruzuLiyana said...

sesuai utk golongan single macam aii jah..haha

O CIKTEDDY said...

tak aci lorh..huhu
cik kalo sembang ngn cleverbot slalu merapu xde pon syg2.haha

Hanim Irsyad said...

haha. wahh.. cleverbot boley tahan jugak ney..

CiK FizA said...

cleverbot nie menyakitkan ati. Grr~ >.<

Jarang la boley ilangkan tension klu lyan cleverbot nie. lg ++++tension ada laa. huu

C.L.I.C.K.2