Saturday, March 10, 2012

Sempit Menyempit Bersama Adnan..=D

Sempit Menyempit bersama adnan? apakah? haa..ini tak laen dan tak bukan, of coz ler sebab terkena penangan cite adnan sempit 2~ itu pon mau tanya ka? hihihi ari rabu lepas, entah macam mana, boleh pulak c eraziwan nih buat plan last minute nak p tengok cite adnan sempit 2 kat the mines..plan asal nak p tengok kat leisure mall aje p takut kat leisure mall tak de tayang la pulak cite adnan sempit 2 nih..

So, gue pon syorkan lah p tengok aje kat the mines tu..kitorang pon da lama sangat tak p lepak2 kat the mines nih..tingin nak naek bot2 yang ade kat the mines nih..tapi berbaloi ke? hihihi (entah la belalang, kupu2 pon tak tau) nak dijadikan cite lagi, taem kitorang sampai kat the mines tuh, cecepat ler p terjah kaunter tiket, and you know wat? malam tu merupakan last day c the mines nih tayangkan cite adnan sempit 2 okeh! lucky bangat~ hehehe

Memandangkan masa tuh jam baru aje menunjukkan pukul 9, movie pulak start pukul 10, ini bermakna kitorang ade masa selama satu jam la untuk window shopping! hehehe (apakah?) haa, hang jangan banyak tanya..sejam yang gue ade tuh, memula gue p teman c eraziwan nih p beli barang2 keperluan mandian die kat watsons, lepas tu kitorang pon memulakan lah misi window shopping untuk keperluan nikah nanti~ hehehe (keperluan ke kehendak?) of coz ler keperluan..=P

mungkin satu ari nanti, bila ati gue da terbukak untuk mengelilingi the mines nih dengan bot nih, gue akan heret c eraziwan sekali untuk minum petang dalam bot nih..(boleh macam tu?) hehehe

haa..ini lah dia pelakon2 yang tersangatlah mantop yang berjaya membuatkan penonton2 tak kering gusi sepanjang 1 jam 30 minit berada di dalam panggung, dan penonton2 yang dimaksudkan tadi termasuklah dengan gue dan c eraziwan ini..ngeh ngeh ngeh haa, kalo nak di-straight-kan to the point pulak, movie nih memang best lah! hehehe =D

Actually, gue jarang sesangat kua tengok movie memalam buta macam nih..kalo ade pon, dalam masa setahun tu, gue boleh bilang dengan jari aje tahu! lebih2 lagi dihari bekerja seperti ini, uhh..tak sanggup mak nak~ nak dijadikan cite, entah macam mana malam tu, gue terkantoi dengan mak gue kat kampung tu..boleh pulak taem gue tengah syok2 bersuka ria dalam panggung tuh, mak gue helo..uhuk, caer sat taek telinga gue nih~ mummy, i janji len kali i tak kua malam lagi..T..T

Haa, hasil daripada window shopping gue pulak, jeng jeng jeng~ OMG! gue terjumpa satu baju kurung moden eh bukan, dua baju kurung moden eh bukan, tiga baju kurung moden eh bukan, banyak baju kurung moden yang tersangatlah cantik menarik tertarik kau memang the bomb untuk dijadikan baju akad nikah okeh! OMG, (pengsan~) awat banyak sangat baju kurung moden yang cantik2 nih..gue jadi keliru dan buntu nak pilih yang mana satu untuk dijadikan pilihan hati..wu3,


40 comments:

nur anis said...

best kan cerita dia..hehe..
mesti rambang mata kan tengok baju kurung moden yang memang banyak cantik-cantik sekarang ni..:)

p/s : saya belum kahwin lagi..baby tu anak buah saya..hehe

Tihara said...

best nye the mines..lama dah tak gi serdang..rinduuu..huuu

RealNS said...

tak pernah g The Mines . btw , best tak wayang tu ?

Cik Suriz said...

hahaha, seriyus, saya pon pergi mines tengok adnan sempit. kelakar giler

acheeqa farhana said...

alamakkk..dah lame tak tgok movie...tp adnan sempit 2 ni mmg org kate lwak habiss...jeles...hehe

naf. said...

wahh bestlah kan tgk moviee.hihi

btw, yg kat blog tu,pre-loved so its 2nd hand:)

O CIKTEDDY said...

hamboi,rambang mata eh kak erma?suh la abg iwan pilih..kui3

MaYa MustWany said...

hihihi rambang mata..hihihi

hari tuh dok minum kat tepi kat situ,nak naik tak teringin sangat coz open.hihihi..

amacam best ke citernya overall?

CiK FizA said...

alamak~ sy x g tgk pon. dgr org ckp best. huu. jeles jugak lah ! :DD

aRa ❤ aFiq™ said...

ok nak tgk jugak adnan sempit 2.. sume kap best ni..

faiz fakhirin said...

cerita ni lucu habis...hahaha...mak mertua ngn anak mertua sama naik...syok woo dpt pak mertua camtu..ahahaha

Juliet_iRa~" said...

heee.best yea?tak tgk lagi..wuuuu

miness..hee..dtg sn pon xpnh lagi naik bot tu..hahahaa..

tp duduk kat kenny tu tgk bot tu pnh la..;)

skarang baju mmg byk y da siap n cntik2 belaka..pilih jgn xpilih..;p

daya said...

best ke citer dia tu ??
btw, baru follow sini n jemput singgah my blog. http://dayahiedaya.blogspot.com

LAici KAng Ais said...

nape sy tgk xbest?haha.sy bagi 3/5 bintang jelah

p/s : best jgklah.hee.org swasta pun best gak.bonus byk dpt.huu

Teenager Housemaid said...

oh adnan sempit..:D

emy zulaiha said...

hehehe kelakar kan adnan sempit 2 nie....tp rase jalan cite mcm same je dgn yg 1 kan? hehe


wahh eksaitedlah nk tgk baju2 yg jd pilihan emma :)

mirmashi said...

teringin sangatt nak tengok adnan sempit 2 . huk3 . sini tade cinema . huk3

Style Me Up said...

dah lame giler tak pergi jalan kat mines. last mase pergi tengok citer prince of persia je. punyelah lame.

citer adnan sempit x tengok lagi. ade org kate tak best.tapi nak tengok jugak.

CekbOlat-bOlat said...

wawawa.. window shoping tak ajak den! tringin nk naik mines tuuuuu *trik mncung*

xpe..xpe.. nnt bawak bolat eh? ehihihi

echa takashimaya said...

tak sempat nk tgk.denngg!

Mizz ErMa said...

nur anis : tau xpe, rambang kemaen mata tae dk cuci2 mata kt the mines tu..hehe
p/s : err..alamak, sori2..hehehe

Mizz ErMa said...

Tihara : kalo jarang2 pegi, bes la kot tapi kalo selalu sangat pegi, bosan ler jawabnye~ hehehe

Mizz ErMa said...

RealNS : awat x penah pegi the mines? jaoh dari umah ke? hehe btw, adnan sempit 2 memang best! =D

Mizz ErMa said...

Cik Suriz : lorr yeke..awat xhabaq awal2, kalo tak boleh p kapel date..hehe =P

Mizz ErMa said...

acheeqa farhana : tau xpe..hehe free2 nanti, p la ajak mak tgk movie pulak..=)

Mizz ErMa said...

naf : tau xpe..nasib baek tiket available lagi masa pegi ritu..hehe
p/s : oh ya ke..patutlah harga berbaloi2..hehe

Mizz ErMa said...

O CIKTEDDY : nak suruh abg iwan yg pilih? hm, kim salam jela..hahaha

Mizz ErMa said...

MaYa MustWany : nape tak teringin pulak? free2 nanti moh la naek bot tuh sama2..hehe overall, adnan sempit 2 nih mmg best..xmembazir rm9 satu kepala..hehe

Mizz ErMa said...

CiK FizA : kalo tak tengok lagi, tunggu apa lagi, p la dunlod sekarang~ hehehe

Mizz ErMa said...

aRa ❤ aFiq™ : haa, tengok jangan tak tengok..hehehe

Mizz ErMa said...

faiz fakhirin : tau xpe..kepoh la nanti rumah besar diorang tuh..hahaha

Mizz ErMa said...

Juliet_iRa~ : free2 nanti moh ler p naek bot sama2..hehe cite adnan sempit 2 pulak, haa sila lah beli vcd original okeh..ngeh3,

Mizz ErMa said...

daya : yup, not bad la..hehe

Mizz ErMa said...

LAici KAng Ais : err..alamak, x best ke? mybe sebab rambut sama itam tapi ati laen2 kot? hehe

Mizz ErMa said...

Teenager Housemaid : ohh adnan + bobby~ hee

Mizz ErMa said...

emy zulaiha : err..yeke lebih kurang dengan adnan sempit 2? tak perasan la pulak..hehe tang baju tu, jeng3~ (padahal still belum decide nk yg mana) hihihi

Mizz ErMa said...

mirmashi : ala, kalo xboleh tgk kat panggung, p la beli vcd yang original pny, tengok dengan adik2 kat umah..misti lagi best kan? hehe

Mizz ErMa said...

Style Me Up : prince of persia? wah, tu mmg betul2 lama tuh..hihi ha ah kan, ade jgk yg ckap cite nih x best tapi nape sy tgk macam best aje? sbb minat sam + bobby kot..hihi

Mizz ErMa said...

CekbOlat-bOlat : boleh aje, kecik tapak tangan, nyiru sy tadahkan..(entah boleh percaya entahkan tidak) err..hihihi

Mizz ErMa said...

echa takashimaya : ala, xpe..vcd2 original bersepat kat tesco tau..(mentang2 ler semalam taem p tesco nampak vcd2 adnan sempit 2) hehehe

C.L.I.C.K.2