Thursday, June 2, 2011

Jun Suda..

Huhuhu..pejam celik pejam celik, sekarang da pon masuk bulan Jun a.k.a pertengahan tahun da.. rasa cam bwu jer semalam sambut new year bersama teman2..(sambut ker??) kui3,

Rnie ari khamis, besok ari jumaat, lusa lak ari sabtu..uhuk..finally, inilah dia wiken yang gue tunggu2 selama seminggu nih..^_^ xtau la nape, rasa cam lambat jer minggu nih nak abis..>.<

Lau xde aral melintang, sabtu nie kitorang a.k.a gue + akak gue yang 2 orang tuh mau p mandi manda a.k.a p berjoli di Air Terjun Kalumpang (lau xsilap) kat Perak..huhuhu jaoh tol perjalanan kami..

Ari ahad lak, gue mau berjoli sakan sama my dear gue di Times Square..hihihi bila gue pk pk balik, kitorang xpenah p dating satu hari..asyik separuh hari jer..ah xkire! ahad nih, pagi2 lagi gue mau p dating!

Hahaha moh kite terjah skit budak yang konon2 xcited nak bangun pagi p dating moh! =P selalu xpenah2 pon p dating pagi2, lau x lepas zohor, lepas asar..lau x lepas asar, xder terus datingnye..padan muka! huk3,

tadaa~~
hahaha..gue suka pic nih coz pic nih konon2 gue rasa cam gue da terror sangat pakai celak kening! hahaha

huk3..gue pon suka gak pic nih! tersangatlah suka tahu!! hahaha >_^

h0h0h0..c seaweed yang super crispy n duper big~ uhh..sangat sodap tahu~~

Uhh..cukup2..c seaweed itu bisa bikin gue yang kebuluran belum dinner ini makin kebulur..huk3, dinner gue malam ini ialah maggi kari cepat dimasak sedap dimakan~ Lalala..=D

Esok last day keje untuk minggu nih, dak ofiz gue lak da last day keje rnie coz besok dia ambik cuti sampai ari isnin..huk3, sangat jeles tahu..T.T

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

gmba yg tgh tu mmg cute..! ouw..ouw..! haha

Mizz ErMa said...

ehem3..hahaha

C.L.I.C.K.2