Sunday, June 5, 2011

Kalumpang, Perak~

Uhuhu..seperti yang dirancang, pada ari sabtu yang lepas, (walhal bwu semalam!) kui3, kitorang sampai gak kat air terjun yang bertempat di Kalumpang, Perak.. konvoi 5 buah keta tu..meriah tol..hihihi

Semangat x semangat, pepagi lagi kitorang da gerak tau..uhuk..slipy tol..lau x silap, perjalanan ke Kalumpang tu amik masa sejam ++ jugak kot? entah lorr..gue pon xsure..janji kitorang selamat pergi dan balik..=)

sesampai jer kat destinasi, terus beposing2 di jambatan batu ini..geng2 yang laen sume dah menuju ke pondok yang di booking awal2..hihihi

sesi mengisi perut dengan sandwich sebelum memulakan xtvt utama iaitu :
mandi manda lorr~~ hahaha

bersama beberapa geng yang turut memeriahkan suasana..=)

usai mam sandwich, kitorang mam nasi lemak bersama dengan ayam bakar..desert lak, buah tembikai..kan da terang lagi bersuluh gue tengah mam buah tembikai tu..hee =D

baru sampai kan..biasa la, malu2 kucing lagi..amik gambor pon kat tepi2 air jer..

bila da lama skit, hah amik ko.. basah lencun tiga2 bradik nih! hahaha

lau xsilap, nih burung nuri..disaat gue teruja mau bergambor sama die, die xsudi dengan memalingkan mukanya dari camera..T_T

da puas ati leh maen air, masa nak balik bwu sebok2 nak bergambor dengan pintu masuk Kalumpang Resort & Training Centre nie..hihihi

Gambor kenang-kenangan sebelum meninggalkan perkarangan KRTC ini..>_<

Gue bertolak jam 8.00 a.m, gue sampai umah jam 6.00 p.m..uhuk, sangat penat tahu.. badan pon da stat rasa lenguh2 skit..tapi, sangat puas hati~ hehehe

Yela, mana xpuas nye..2 round kitorang maen air..1st round, bila da xtahan sangat dengan air yang sejuk tuh, kitorang naek luh..mam2 ape yang patut.. lepas tu, turun maen air lagi..=D

4 comments:

C.L.I.C.K.2