Saturday, June 11, 2011

Teruja Buat Kali Yang Ke-2?

huhuhu..rnie ari sabtu, esok lak ari ahad..(ye, ye sy tau semalam adalah ari jumaat!) err..=.=' mentang2 laa da lama sangat gue xupdate c sweet + sour nih, terasa gugup pula..(banyak la hang punya gugup!) kui3,

Balik jer dari ofiz +- pukul 2 tadi, terus mengadap tv dengan harapan citer nestam di tv3 pada petang sabtu ini adalah syok dan berbaloi2 untuk dilayan..hihihi

Oleh sebab jam belum menunjukkan pukul 2, gue layan jela citer nestam kat tv2 kan..tup2, lorr..BOBBY ker..xmenarik langsung..nasib baek citer kat tv3 tuh tersangatlah berbaloi untuk dilayan..hihihi =D

Berbalik kepada tajuk diatas, uhuk..last week, gue bukan maen lagi teruja nak p dating dari pagi sampai ke petang tahu..namun apakan daya, kita hanyalah merancang..pagi yang ku harapkan, tengahari jugak yang ku dapat..T_T

This week lak, lagi sekali kami plan nak p dating dari pagi sampai ke petang..berjayakah kami?? tunggu.. hehehe


c emma chan yang teruja (lagi) nak p dating dari pagi sampai ke petang..hihihi =D

c eraziwan yang sedang bertungkus lumus mempraktiskan skill2 menghubungi c emma chan yang bakal makan keju kalau plan kali ini masih tidak menjadi..kui3, =P

Malam nih sepatutnya malam untuk gue layan konsert akademi fantasia..tapi apakan daya, konsert final jadi ari ahad lak..sape la agaknye yang akan jadi juara ek..saspen tol..>_<

Rnie kami da genap 11 bulan..huh, macam2 hal yang da jadi sepanjang bulan ke-11 ini..tapi xkesah la kan, janji makin hari cinta kami makin mekar..hehehe (0ps..terjiwang suda..) =P

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

amoih sweetnye dua org nih hehe

Mizz ErMa said...

cik zoey + hencik papa lagi swit tahu! hihihi

C.L.I.C.K.2