Saturday, June 18, 2011

Minum Petang Bersama..

Semalam, a.k.a 2 ari yang lepas, (2 ari yang lepas tuh adalah semalam kah??) err..=.=' ah, xkesah lah..janji ari tuh merupakan ari khamis..=D kitorang p bersantai di tasik Sri Permaisuri..hehehe (ala, area umah hang jer, tu pon nak kecoh) uhuk.. ye2, gue tau..tuh bukannye 1st taem gue datang bersantai kat cnie..huhuhu

Tapi2, yang specialnya kan, kan,

Tadaa~ kami bersantai sambil minum petang bersama Donut Big Apple~ h0h0h0 >0< (kalau ade air teh sekali, minum petang kami mesti akan lebih bermakna kan) hm..betul3..

Kebiasaannya, kitorang datang lepak2 sambil jenjalan jer kat area tasik nih.. xpenah pulak berpicnic2 cam kat tasik kat Shah Alam tu.. donut bukan maen lagi beli 9 biji..last2, 5 biji jer yang mampu dihabiskan.. yang paling gue xpercaya sekali, c eraziwan nih mam 2 biji jer?? hik3, diet la tu kononnye..kui3, =D

No comments:

C.L.I.C.K.2