Thursday, June 30, 2011

My Nana Chan Yang Super Duper Kawaii~~

Uhuhu..disaat hati ini sedang asyik memikirkan perihal anak2 sedare, ape susah.. gue taruk jela sebanyak yang mungkin pic2 diorang kat sweet + sour gue nih..hehehe tapi, tapi, entry nih khas untuk kakak aje tau.. qif2 jangan marah cik ma yer..turn qif2 len kali cik ma buat k..hehehe ^^

Mukadimah untuk citer kakak bermula begini yer.. pada 7 Julai 2007 atau pun secara ringkasnya menjadi 07/07/07, lahirnya seorang puteri yang bernama Nik Hana Maisarah binti Nik Mohd Azizi bin Mat Seman bin Jusoh bin uit! cukup3..ape la yang hang tengah merapu nih..teruk tol..ish3,

Oleh disebabkan nama yang diberi terlalu panjang, gue ringkaskan aje menjadi nana chan walaupun c ibu hanya memanggilnya sarah sahaja..(hang plak yang melebih-lebih) setelah berakhirnya tahun yang ke-2, c nana chan ini telah bertukar panggilannya menjadi c kakak pula.. cik ma kakak, cik ma kakak nie cantiklah..hehehe

masa c nana nih masih kecil, gue adalah satu-satunya mak sedara yang xberpeluang untuk bermesra-mesraan dengannya berbanding dengan mak2 + pak2 sedaranya yang laen..yela, gue masa tuh tengah study lagi lorr.. mana la sempat mau join rombongan diorang p bergurau senda sama kakak kan..wu3, T_T

kakak, walaupun cik ma xberpeluang nak bermesra-mesraan sama kakak macam yang laen, cik ma xpenah miss paw pic kakak dari diorang tau..hehehe =D

ce teka ce teka sapelah yang sangat berbakat yang jadik photograper kakak yang sangat super duper kawaii ini? hehehe sape lagi lau bukan cik ma kakak yang cun melecun baek hati nih..hehehe =P

kakak jadi model sambilan ibu ke model sambilan daddy nie??

amboi2..sakan noo kakak bergambor..i like~ =')

p holiday xajak cik ma yer..sampai hati..T___T

bestnye..cik ma xpenah lagi p masjid kristal tau..jeles tol.. >___<

oleh sebab kakak nih kiut sangat, kadang2 cik ma terpikir..kakak nih ikut muka cik ma ke ikut muka ibu + daddy?? hihihi =P

Di hari ini, saat ini dan waktu ini, gue tersangatlah berharap agar gue bukanlah sekadar hangat2 tahi ayam aje dengan c sweet + sour gue ini.. semoga c sweet + sour gue ini mampu bertahan lagi untuk tahun2 yang seterusnya dan dengan itu, gue akan mampu pass kan link c sweet + sour gue ini sama c nana chan gue.. hehehe =D

8 comments:

cik ah said...

pewiiittttt.......comelnyer mizz erma.....ooppppssss error typing...


kiutttt sngt dak nana chan ni....
bleh wt adeq ipar nih....

camner?????bereh???
huhuhuhuu

addasuez said...

waduh2!!! bergaya molek hana mu maa....hahahaha:p

addasuez said...

wahhhh!!!1 bergaya molek ada dra pom....po mok daro die dh la....heheh:p

Mizz ErMa said...

cik ah : buleh jer..kno mri audition dulu la lau nak wat jadi adik ipar gak..hehehe

daa : tengok la plop ank sedara sape..=P

zOeY zAu YaH said...

comel dn pndai bergaya..!

Mizz ErMa said...

of coz la cik zoey..like mak sdare like anak sdare la katakan..hehehe =D

zOeY zAu YaH said...

haha iyolah..owh yee..umo saya 23,hencik papa saya 21 hihi

Mizz ErMa said...

wah..hencik papa masih muda rupanya..patutlah dia mintak tunggu dulu..hehehe

C.L.I.C.K.2